De roze wolk bestaat toch!

Ik heb meerdere malen geschreven over de baby periode van Jayson en Luca.
Dit waren geen makkelijke tijden want beide mannetjes hadden erge reflux waardoor ik nooit de roze wolk waar iedereen zo heerlijk over zat te praten toen heb ontdekt.
Natuurlijk ben je dolgelukkig met een kindje dat wat je zo graag wilt, maar dat neemt niet weg dat het vreselijk zwaar is als het allemaal tegen zit. Gelukkig zijn Jay en Luuc ontzettend geweldige fantastische kindjes en is alles goed gekomen met de reflux en bezorgen ze me de afgelopen jaren dagelijks meerdere roze wolken dus dat hebben ze dik ingehaald. Het gaf me alleen wel angst in de zwangerschap omdat ik bang was voor weer een huilbaby. Ik heb Pim regelmatig willen voorbereiden omdat ik zelf als geen ander wist dat je alles kunt gaan romantiseren, maar dit dan vies tegen valt als het wel tegen zit. We kozen bewust voor een baby’tje, maar heel eerlijk? Ik heb wel vaker gezegd ook voordat ik zwanger was, doe mij dan maar een baby met 12 maanden over de uitgerekende datum want baby’s? Die zijn zo moeilijk en huilen alleen maar!

Wat ben ik blij dat ik dat even lekker mis had dit keer!
Roze wolk? Ik zit elke dag op een andere mooie kleur met Sem want hij is wel zo ongelofelijk makkelijk en ik heb een hele periode gedacht, dit slaat nog om, dit is niet echt hoor, let maar op na zoveel dagen..of weken komt het, maar WAUW ik snap nu echt dat mensen baby’s geweldig vinden! We konden gelijk vanaf de kraamweek genieten en Sem slaapt gewoon heerlijk. Huilt hij, dan wilt hij een flesje en voeden we op verzoek. De nachten zijn inmiddels nog wel met 2 nachtvoedingen, maar als dat het is? We kunnen dus echt genieten en ik knijp mijn handjes enorm hard dicht met dit lieve wondertje Zen uh Sem ÔÖą

Hoe Jay en Luuc het vinden allemaal? Dat lees je in de volgende blog!

mommysworld

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *