Hoe een jaar voorbij vliegt!

 

Het is alweer bijna 3 weken geleden dat ons guppie 1 jaar werd! Wat is het afgelopen jaar ongelofelijk snel voorbij gevlogen zeg en wat hebben we er ontzettend van kunnen genieten!

Sem is vanaf zijn geboorte het voorbeeld babytje geweest en sliep gelukkig erg veel en heeft nooit eigenlijk gehuild dat ik met mijn handen in mijn haren zat omdat ik niet wist waarom, ik wist meteen als hij een kick gaf dat het gewoon bed of flesjes tijd was en dat was ik natuurlijk niet gewend bij Jay en Luuc die huilbaby’s waren.

 

De kraamtijd was hoe ik ooit hoopte dat het was. Ik leefde voor het eerst op een roze wolk en ik heb erg veel momenten gehad dat ik dacht dit zou omslaan omdat ik dit niet kende, maar wat ben ik hier dankbaar voor om toch nog mee te hebben kunnen maken!

Hij heeft zichzelf vanaf het begin altijd goed weten te vermaken lekker in de box of voor baby tv is iets wat hij uren kan volhouden en lachen is zijn speciale gave. Als we Sem knuffelen of praten tegen hem krijg je de meest lieve lach en brabbel woordjes terug van hem.

 

 

Elke mama vind zijn of haar kindje natuurlijk de knapste baby ooit en bij ons vonden wij dat niet alleen, maar hingen er dagelijks mensen met hun hoofd boven de kinderwagen met AAgh wat een ontzettend knap kindje, ik kan wel toegeven hij ook wel heel smooth is net als zijn broers!

 

En nu is hij dus alweer 1 jaar en probeert hij al langs de tafel te lopen en schreeuwt gewoon even heel hard als hij zijn zin heeft gezet op iets. Ik hou van deze periode en deze leeftijd, dat baby baby is schattig, maar dat ondernemende vind ik misschien toch nog wel veel leuker!

Wat hebben wij als mama en papa enorm genoten van het afgelopen jaar en verheugen we ons enorm op alle avonturen die we met zijn allen gaan meemaken en Jay en Luuc zeiden laatst, mama wij wilden Sem al veel eerder! ♥#SMELT

 

 

mommysworld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *