Babykamer Sem

Jeeej eindelijk kan ik dan het kamertje van Sem aan jullie laten zien!
We hadden besloten het geslacht pas bekend te maken bij de geboorte dus ik kon niet eerder foto’s posten en delen van zijn babykamertje.
Ik vind hem zelf echt geweldig geworden en iets wat ook niemand heeft. Zoals jullie weten is mijn liefste meubelmaker en heeft hij sinds hij de zaak heeft al ontzettend veel kamertjes ingericht waaronder ook veel babykamers. Nu kon papa dan eindelijk gaan bouwen voor zijn eigen zoon en dat heeft hij wel zo gaaf gedaan! Kijk maar mee šŸ™‚

We wilde vooral iets wat niemand heeft en dat is zeker gelukt. De commode is gemaakt van 2 oude munitiekisten die Pim nog had. Hij heeft ze geverfd in een super mooi mint kleurtje en de kisten op elkaar gemaakt. De vele lades die erin zitten zijn ideaal voor luiers en anderegingsartikelen. De binnenkant van de lades hebben we met behang beplakt wat erg schattig staat. Zeker een commode dus die niemand heeft!


 

Het bedje is gemaakt van steigerhout en ik hou van de kleurĀ  die overal bij past en goed gecombineerd kan worden met de rest van het kamertje.
Het beddengoed is gemaakt door oma en kijk hoe superrr leuk dat embleempje met: Made with ā™„ by oma !

We wilde de muren rustig laten qua kleur, maar vonden het wel leuk om aan 1 wand iets leuks te hebben waar we spulletjes in konden zetten dus maakteĀ mijn leukste deze leuke kubussen. Het staat zoals je ziet lekker vol met switsal spulletjes.

Het leek ons heel leuk om eenĀ oud meidenkastje neer te zetten in een opvallende kleur. Veel jongenskamers hebben standaard kleurtjes zoals blauw/groen en ons leek het leuk om er totaal iets anders van te maken en dit werd okergeel. We scoorde dit toffeĀ kastje op marktplaats voor weinig en met krijtverf maakte ik hem okergeel. De binnenkant hebben we zoals je ziet gelaten zoals hij was zodat de oude look zeker nog goed te zien is. Ik vind hem echt heel schattig geworden. De okergele kleuren hebben we met accesoires terug laten komenĀ op de rest van zijn kamertje.

De gordijnen die hingen al op deze kamer met blaadjes en in eerste instantie wilde we iets anders doen, maar toen Pim deze gave Boom had gemaakt met plankjes matchte dat super leuk samen. Er hangen vlaggetjes aan want we leren Sem meteen dat het leven een feestje moet zijn. Zijn naam en andere leuke accessoires maken de boom af!

Wij zijn super blij met het kamertje van Sem en ik heel trots dat het gemaakt is door mijn liefste!
Deze blog was echt bedoeld om even te pronken met ons kamertje, maar ik kan me voorstellen als je denkt, dat wil ik oook, surf dan even naar hun websiteĀ !

mommysworld

7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *