Een week in een safaritent!

Afgelopen week zijn we terug gekomen van een heerlijk weekje weg.
We zaten in een roompot park : Bospark ’t Wolfsven in een safaritent.

Bij aankomst werd ik helemaal blij van de schattige gave tenten! We kwamen een beetje vroeg aan, maar gelukkig mochten we de tent eerder betreden.

De safaritent was echt veel groter dan ik had verwacht en waaaa de inrichting alles was van hout,  zo knus en gezellig!
Wat we niet hadden verwacht is dat er een bedstee inzat dus Jayson had natuurlijk meteen zijn eigen plekje toe geeigend, echt te leuk!!
Er was verder nog 1 slaapkamer met 2 persoonsbedden voor Luca en Sem en een kamer met een tweepersoonsbed.
In de woonkamer stond een mooie grote 6 persoons eettafel, mooie keuken en een chilhoek met grote tv. De badkamer was ook echt mooi, niet groot, maar toch luxe en relaxt!

 

 

 

 

 

 

 

Ik kende het park al en voor de boys is er genoeg te doen. Op het leuke strand/meertje  zit een speeltuin en iets verderop heb je een hal waar de activiteiten van de mini club zoals knutselen etc platsvinden.
Er zit een mini ballenbak/klimhalletje bij in, gamehal en ook daar kun je lekker wat eten of drinken.

 

Het animatieteam is trouwens erg leuk!
Het enige nadeel van het park vond ik toch wel de prijzen op het terras om wat te drinken want mijn boys nemen op een hele avond geen genoegen met 1 pakje drinken dus keer drie boys tikt dat dan flink aan. Ook de prijzen in het winkeltje vond ik erg prijzig dus reden wij gewoon van het park af om elders boodschappen in te slaan. Wat wel een goede tip is, ik had mijn actifry van philips mee zodat we zelf elke ochtend broodjes konden bakken want er zat geen oven of magnetron in de tent. Ideaal voor de afbakbroodjes, patatjes en pizza’s etc!

Verder hebben we het heel erg leuk gehad en wil ik zeker nog wel eens terug met de boys nar dit park en zou ik zeker weer kiezen voor de safaritent.

De kindjes zijn nu nog een weekje bij mij dus gaan we nog allemaal leuke dingen doen voordat ik ze 3 weken moet missen als ze naar hun vader gaan, maar ook dan heb ik een heerlijk vooruitzicht naar Grancanaria !
Daarover ga ik natuurlijk ook nog schrijven!
Hebben jullie leuke plannen deze zomer?!

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *