Mijn kindjes hebben 2 papa’s

Toen ik en mijn ex uit elkaar gingen was dat natuurlijk niet heel makkelijk. Je hebt jaren samen geleefd, maar je gaat ook niet zomaar uit elkaar. Zeker niet als je twee kindjes hebt en getrouwd bent. Toch koos ik ervoor om uit elkaar te gaan en dat kwam mede door een uitspraak van een heel dierbaar iemand voor mij. De uitspraak was dat als je later op je sterfbed ligt je wel tevreden geweest moet zijn met je leven en je je hart altijd moet volgen.

Nieuwe liefde

Als het goed is, maak je dat maar 1 keer mee, het gevoel dat je echt de ware hebt gevonden en nu Pim en ik al bijna 3 jaar samen zijn heb ik dat nog steeds. Iemand met dezelfde humor als mij. Iemand net zo gek als mij en die ook kan dansen op tafel. Bij het woord scheiding en uit elkaar werd ik vroeger altijd diep verdrietig en ik vond het meteen maar stomme mensen want halloo? Mijn hele familie is nog bij elkaar en scheiden… dat doet tegenwoordig iedereen wel zo easy! Totdat ik er zelf inzat en mezelf even op mijn donder gaf je nooit een conclusie mag trekken over de keuzes van anderen. Ik heb vast om me heen mensen gehad die iets dachten, maar dit nooit heel erg gemerkt. Ik trok het me eerlijk gezegd ook niet aan.

Wij hebben 2 papa’s

Toen Pim en ik samen waren hebben we na een tijdje besloten ik zou verhuizen naar hem. We reden elke dag op en neer van Zwolle naar Ermelo en zou ik alleen in een huisje gaan met de kindjes dan waren we waarschijnlijk nu blut geweest aan brandstofkosten en we wilde toch alleen maar samen zijn. We verhuisde dus naar Ermelo en eigenlijk verliep alles rustig en fijn. De leeftijd van de kindjes zaten ook erg mee. Gelukkig heb ik erg goed contact met mijn ex, hun papa wat het veel makkelijker maakt allemaal.
Jay zat bij het nichtje van Pim op school en omdat mijn schoonzus had gezegd: Nu is ome Pim ook een beetje papa, zei het nichtje toen tegen Jay dat is ook een beetje jouw papa nu he!? Uiteindelijk noemde Jay Pim eerst papa Pim en Luuc die net goed begon te praten zei gewoon papa. Uiteindelijk zeiden ze beiden papa en hebben we dat zo gelaten. Ik vind ook dat als iemand 24/7 klaarstaat voor de kindjes je wel een papa titel verdiend want ook alle zorgen en opvoeding komt erbij, maar ze weten heel goed hun echte papa E heet en hun tweede papa Pim is. Ik ben blij ze heel erg trots zijn op hun twee papa’s en ook ik ben dat op beiden! ♥

mommysworld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *