Terugblik 2017

We zijn nog maar net in het nieuwe jaar beland en ik vond het toch wel heel erg leuk om nog even terug te blikken op 2017!

Het was voor ons een jaar met ontzettend veel drukte, bijzondere momenten ups & ook downs.

2017 was het jaar dat Sem nog meer geluk kwam brengen in ons gezin!
Ik heb in de zwangerschap vaak gedacht, hoe ga ik dat allemaal doen.. 3 kinderen is toch ontzettend veel?! Maar ik had het niet beter kunnen wensen.
Jay en Luuc zijn gek op hun broertje en het heeft ons nog meer samen een meer dan compleet gezin gemaakt!


Genieten

We hebben in 2017 ontzettend veel leuke uitjes en uitstapjes gemaakt en dit zijn toch vaak wel momenten waar je aan terug denkt.
We zijn van Roompot park, Hellendoorn tot zuid Frankrijk gegaan en ook de familie en vrienden bezoekjes vergeet ik niet snel.

 

Eigen zaak

Dat Pim een eigen zaak heeft heb ik al eens verteld en als ik terug kijk naar 2017 is er veel veranderd in goede zin!
Ik ben ontzettend trots op mijn liefste omdat hij het werk doet wat hij echt leuk vind. Een aantal jaren geleden nam hij het bedrijf samen met iemand over en hebben ze samen keihard gewerkt om het nog beter te laten lopen. Dat is gelukt en in 2017 hebben ze besloten om te verhuizen naar een groter pand. Afgelopen jaar werd natuurlijk ook Sem geboren en moest er dus een hele zaak verhuist worden en viel het soms niet mee voor beiden om dit zo goed mogelijk te combineren. Ik die soms volledig de zorg voor de 3 kindjes op me moest nemen omdat papa net even wat harder moest werken, en papa zijn met 3 kinderen en een eigen zaak is ook niet niks! Gelukkig zijn we sterk genoeg samen om dit alles samen te kunnen!

Veel in huis gedaan!

We hebben in huis samen ontzettend veel gedaan, we kregen een andere keuken.
De kindjes een nieuwe slaapkamer en hoewel je nooit klaar bent, zijn we wel heel erg tevreden met ons gezellige huis!
Laatst scoorde we een ander bankstel omdat onze helemaaal onder de vlekken zat, welkom in het gezin van 3 kids! Het zijn de kleine dingen die je dan zo erg waardeert als het netjes en mooi is en op orde! In 2017 werd ik dus extra blij van ons huis♥

Onze momentjes samen♥

Iets wat ik zeker keihard wil overdoen of wil doorzetten van het afgelopen jaar zijn de momentjes met mijn liefste samen!
We hebben zoveel lol samen en kunnen geen dag opnoemen dat we niet hebben gelachen samen. Of we nou aan het schoonmaken zijn, de bende van de kinderen samen ordenen, lol hebben we gelukkig elke dag! In 2017 kochten  we een andere bus die we tot camper willen ombouwen, ook iets wat Pim op de zaak erbij gaat doen, wat voor onszelf ook super fijn en handig is want we willen nog meer avonturen samen beleven met de camper samen en ook met de kindjes!
Dit is iets wat ik het meest waardeer in onze relatie, hij is niet alleen mijn lover, maar ook mijn beste maatje!

Topjaar!

Zoals je leest zijn het dus voornamelijk ontzettend veel leuke en mooie dingen die wij hebben meegemaakt en natuurlijk zijn er kleine momentjes geweest zoals de gebroken nachten met Sem, de nadelen van de verhuizing en drukte van een zaak/gezin en alle plichten die je hebt als ouders, maar jullie kennen mij denk ik wel als een positief persoon en dan kan ik nu daaruit alleen maar opnoemen dat het voordeel is wij dat alles gewoon even lekker geflikt hebben en keihard gaan genieten van al het nieuwe moois in 2018!
Voor mijn lieve lezers gun ik jullie natuurlijk ditzelfde!♥

mommysworld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *