Verbouwen met 3 kinderen

Het afgelopen jaar hebben we hier in huis veel verbouwd. Pim woonde eerst alleen hier en ineens moesten er 2 kinderkamers komen, voor mij een studio en om het nog even wat spannender te maken kort erna dus nog een babykamer. We hebben geluk dat deze woning nu door de verbouwing 5 slaapkamers heeft, maar dat viel allemaal niet mee!
Ik was zwanger dus probeerde te helpen met wat ik kon doen.
Ondertussen moesten we 2 mannetjes vermaken en uit de buurt houden van al die interessante spullen zoals boormachines, schroeven etc.
Kort nadat ik bevallen was kregen we ook nog een nieuwe keuken! Super gaaf en ook iets wat we wel heel graag wilde, maar dat betekende wel dat het huis compleet op de kop stond en we niet konden koken, de woonkamer vol stond en babyflesjes boven in de badkamer gemaakt moesten worden. Kamperen in eigen huis dus!

Gek zijn we niet geworden, maar erg veel was het wel. Mijn liefste heeft ontzettend veel moeten doen en dan kwamen er nog zoveel andere dingen bij die gedaan moesten worden en in de rommel zitten met een pasgeboren baby en 2 jongens is ook niet niks. Gelukkig zijn we niet snel gek te maken en had het ook zijn voordelen om extra vaak te gaan bbqen of gewoon patatjes ergens in een park te gaan eten. Inmiddels hebben we nu wel een super mooie keuken die ik deze week in een blog laat zien net als de babykamer van Sem en de kamers van de boys, ze liggen er in ieder geval als prinsjes bij en deze mama kan de keukenprinses uithangen want dat heeft mijn handige man dan ook dik verdiend na al dat harde werk! #trots #fijnhuis

mommysworld

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge