Vier dingen waarvan ik blij word in huis!

Toevallig maakte ik gister een grapje tegenover mijn liefste dat ik eigenlijk maar geluk heb. Eerder woonde we in een tussenwoning en was het best gehorig allemaal en toen heb ik wel eens geroepen dat ik hierna echt een hoekwoning wilde en ook een buurt zonder water i.v.m de kindjes. Een mega speeltuin in de straat zou ook niet verkeerd zijn. Laat dat alles nou precies zijn wat we nu hebben. Een heerlijk huis en jawel, een hoekwoning die totaal niet gehorig is. Ook een MEGA speeltuin aan de overkant zit erbij en het enige water wat zich hier in de buurt bevind is in die speeltuin bij de waterpomp. Maar nog belangrijker vind ik ons huis van binnen want ik ben er eigenlijk altijd en hoe fijn is het als dat een plek is waar je je echt thuis voelt en je daar erg van kunt genieten.

Daarom laat ik vandaag 4 dingen zien in huis waar ik het meest blij van word!

1.Open haard

Absoluut op 1 staat de open haard met het muurtje ernaast wat mijn favoriete plekje is om te zitten.
Nadat we een drukke dag hebben gehad zitten we hier altijd gezellig koffie te drinken en al onze avondjes met drankjes,
gesprekken, heul veul liefde zijn vaak hier op dit favoriete plekje in huis! #gezelligheid

2.Kaarsjes, lampionnetjes & vlaggetjes.

Iets wat niet mag ontbreken in ons huis zijn kaarsjes en lampionnetjes. Het brengt zoveel sfeer en past ook bij ons, net als de vlaggetjes omdat je het leven elke dag moet vieren, hangen deze er bij ons gewoon elke dag!

 

Afbeeldingsresultaten voor candles colorsAfbeeldingsresultaten voor lampionnen slinger

3.Persoonlijke spulletjes.

Wij zijn beiden gelukkig zo dat we het leuker vinden om iets te vinden bij een kringloop of rommelmarkt dan dat we standaard iets bij een leenbakker kopen. Niet dat we nooit wat nieuws kopen natuurlijk, maar zo scoorde ik laatst voor in de kast hieronder een petroleumstelletje wat ik gewoon wilde voor de heb! Dat kleurtje en het herkennen van vroeger vind ik leuk. Verder zie je een erfstukje staan van Pim zijn oma waarin lavendel zit, het allereerste beertje van Jayson die we willen bewaren voor later.  2 losse drankfles dopjes als herinnering aan die geweldige avond en de typmachine vind ik ook erg tof. De volkswagen busjes weer gecombineerd met een ibiza achtig vaasje en natuurlijk allemaal drankjes en links zie je een texel biertje staan van onze keer dat we daar waren. Herinneringen en persoonlijke spulletjes word ik dus ook heel blij van in ons huis! ♥

4. Eettafel & Keuken.

Ik hou van koken en klooien in de keuken. Ik heb er de laatste maandjes net als voor het bloggen, niet zoveel tijd voor, maar het liefst bak ik elke week wel even een taart of probeer ik nieuwe gerechten uit. Ik kook meestal zeker 5 dagen in de week en vind het belangrijk om samen eten te zien als een gezellig momentje van de dag. Dat zit hier dus wel goed, lekker eten en 3 knappe mannen aan tafel die daar van genieten

Waar word jij nou echt blij van in jouw huis?

 

mommysworld

3 Comments

  1. Gaaf die persoonlijke spulletjes, ik hou daar ook van al moet ik zeggen dat als ik rondkijk in huis we toch ook erg veel standaard accessoires hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *