Wij zijn 2 grote broers nu!

Mama zit er een zusje of een broertje in je buik? Waarom word de baby dan niet geboorte met tanden? Komt de baby nou alll? We wachten al zolanggg!

In de zwangerschap hebben we vaak in een deuk gelegen om Jay en Luuc. Ze zijn beiden op een leeftijd dat ze het beseffen en we kregen enorm veel vragen van ze in die 9 maanden.
Mijn buik werd elke dag wel even geknuffeld en als Sem aan het trappelen was vonden ze dat geweldig om te voelen! Tijdens de zwangerschap hebben we ze er ook veel bij betrokken en zijn ze beiden vaker mee geweest naar een echo. We waren natuurlijk heel benieuwd hoe Jay en Luuc het zouden vinden als er ineens een baby bij is en hoe dat zou gaan met de aandacht verdelen. Benieuwd? Lees dan verder mee!

We hadden Jay en Luuc al voorbereid dat als de baby zou komen, papa en mama dan naar het ziekenhuis gingen en als het geboren zou zijn ze meteen mochten komen knuffelen in het ziekenhuis samen met opa en oma. De ochtend na de bevalling was het dan zover en ik was best zenuwachtig of eigenlijk zo benieuwd hoe ze binnen zouden komen en reageren. Ik hoorde ze wild hollen op de gang en toen ze binnen kwamen was het stil, heel stil en ik vergeet die koppies echt nooit meer! Ze kropen meteen op bed en zeiden niks, maar keken met rode wangen ontroerd naar hun broertje. Hartverwarmend ♥

In de kraamweek vroeg de kraamhulp wat ik het liefste wilde en toen heb ik gezegd, ik ben geen typ dat op de bank gaat zitten en gelukkig voelde ik me super fit en goed, maar ik vind het belangrijkst dat Jay en Luuc er zoveel mogelijk bij betrokken worden. Ze deed dit ook heel leuk en hielpen elke dag met Sem in badje doen. Ze zijn dus echt trotse broers en tot op de dag van vandaag is er geen dag voorbij gegaan dat ze hun broertje niet hebben vastgehouden♥

 

mommysworld

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge