Mommy time!

Ik vind het heerlijk om af en toe even een momentje mommytime te nemen. Als je mij dat een paar jaartjes geleden had aangeraden had ik waarschijnlijk gedacht, uh hoe dan!?
Ooohh ik vind de leeftijden van de boys nu zo fijn! Ik merk dat ze zichzelf alle drie zo lekker kunnen vermaken en ook al is Sem nog maar (bijna) drie, zijn broers van zes en acht vermaken hem nog beter als ik. Tijd over dus!
Oke dat klinkt iets te overdreven, maar toch spelen ze meestal zo leuk met elkaar dat ik echt soms ineens momentjes kreeg waarin ik dacht, hm wat zou ik eens even gaan doen!
Inmiddels ben ik er dus aan gewend dat ik elke dag wel een paar momenten heb voor mezelf en zou ik niet meer terug willen spoelen naar de leeftijd dat je elke seconde je kind moet vermaken.
Wat ik meestal doe op die momenten? Lees mee!

Uitgebreid koken

Hoe ik eerder zo snel mogelijk een pan simpel eten in elkaar flanste omdat er altijd wel een van de drie om mijn been in de keuken hing, is het nu gewoon heel fijn ik uren in de keuken kan staan en dus uitgebreide maaltijden kan maken.
Daarbij toen de boys wat kleiner waren lag er meer eten op de grond dan dat er op ging en zitten ze nu echt te genieten van uitgebreide maaltijden. Koken vind ik heel erg leuk dus dat is zeker een mommy-time momentje voor mij waar ik blij van word!

Opruimen

Deze klinkt niet echt als een fijn mommy-time momentje, maar toch vind ik opruimen inmiddels veel leuker worden! Nu de boys wat ouder zijn spelen ze meer buiten waardoor het binnen netter blijft. Ik heb wat dat betreft echte jongens die het liefst buiten lekker rondfietsen en hutten bouwen. Eerder waren ze hele dagen binnen en lag er overal door de kamer speelgoed. Ik was dan zo gek om dat zeker vijf keer per dag weer op te ruimen, maar gaf het op een gegeven moment maar op omdat het totaaal geen zin had. De chaos overal van lego blokjes tot op elke kast knutselwerkjes en kleurplaten gaven mij nou niet echt de boost om daaromheen dan eens flink af te stoffen, of het heel geordend te maken want de bende lag er zo weer, maar nu dat er bijna niet meer ligt, vind ik het heerlijk om de rest van het huis dan ook elke dag even lekker te doen omdat de tijd er voor is en haal ik daar vooral rust uit waardoor ik nog meer mommy-time over heb!

Tutten

Jaren liep ik met half snel gelakte nagels of stond ik zo snel mogelijk te douchen waardoor ik delen van mijn benen vergat te scheren omdat er wel weer een van de drie liep te huilen als ik dacht ik wel twee hele minuten onder de douche kon springen. Inmiddels kan ik gewoon een uur in bad gaan zitten ook al zijn ze er alle drie, als ze iets willen lopen ze gewoon naar boven of helpen ze elkaar wel even. Inmiddels dus weer mooie nageltjes, goed geschoren beentjes, en weet ik zelfs inmiddels weer hoe een gezichtsmasker aanvoelt šŸ˜‰
Ik heb altijd van beauty gehouden en vind het belangrijk en heerlijk om te doen want je voelt je gewoon veel lekkerder.
Een tijd geleden ontving ik van younglivingeurope heerlijke etherische olien via Annelies.
Deze producten helpen mij zeker even extra voor mijn mommy-time momentjes. De moeite waard dus om deze Instagram pagina van Annelies toe te volgen!

Vrienden/familie

Ook heel erg fijn vind ik momenten met vrienden door te brengen en familie. Ik merkte toen de boys nog wat kleiner waren ik het nogal een gedoe vond om twee kids + een baby in Maxi-Cosi mee te sjouwen voor even een kop koffie ergens. De avonden na een dag met drie kleine kinderen was ik ook niet echt in de mood om nog eens flink te gaan stappen en dook ik liever mijn bedje in, maar dat is gelukkig nu wel anders en gaat deze mommy helemaal los;-) Ik blijf er zelf dus wel bij hoe ouder hoe meer mommy-time! Heerlijk!

 

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *