Snelle leuke & goedkope traktatie

Met drie kids mag ik drie keer per jaar bezig zijn met hun verjaardag wat altijd wat meer werk is dan bijvoorbeeld mijn eigen verjaardag. Naast de verjaardag zelf wil ik altijd bij de kids een gave taart, een leuk kinderfeestje, leuke cadeautjes en dan natuurlijk nog de school traktaties! Ik geef toe ik soms wel eens denk, pff wat een werk, maar traktaties maken vind ik dan wel weer het leukste om te doen.

Nou ben ik niet die moeder die uren zelf cupcakes of taarten gaat staan bakken dus kies ik liever voor iets wat niet teveel werk is, niet te duur is, maar toch leuk is!

Deze keer maakte ik deze leuke cheeze dippers. Super simpel en niet duur. Ik kocht de cheezedippers in de aanbieding wat vaak bij de Aldi of Kruidvat nogal scheelt vergeleken de supermarkt. Ik was voor 25 doosjes nog geen 10 euro kwijt en kocht bij de Action plakoogjes (tip koop er secondelijm bij) Ik was zo aan het prutsen om die velletjes eraf te halen dus koos voor de snelle weg en gebruikte ik secondelijm om ze erop te plakken. Met een watervaste stift maak je zelf leuke gezichtjes en de tekst wat je wilt. Wat slingertjes erbij en tadaaa super leuk en lekker toch?!

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *