Waar vind je een mooie en lekkere taart?

Laatst deelde ik dat mijn super lieve schat Jayson jarig was en alweer 10 jaar is geworden!
Het is niet normaal hoe hard deze boy gaat!
Hij haalt me echt binnen een paar korte jaartjes in met zijn lange lengte. Hij is een van de grootste van de klas en toen hij laatst bij mij kwam om te zeggen schoenmaat 39 toch echt niet meer paste was daar het moment we samen nu sneakers kunnen delen šŸ˜‰

Wat ik echt grappig vind aan deze leeftijd is dat ik het ene moment echt al met een soort puber heb te maken. Hij heeft dan uitspraken waar ik de betekenis niet eens van weet en praat ongelofelijk wijs. Er valt dan echt te communiceren en hij vraagt dingen die ik pas vroeg of over nadacht op mijn veertiende bewijze van.
Het andere moment is het toch ineens nog echt een kind. Hij komt dan bij me liggen knuffelen doet babygeluiden na en zoekt even de warmte en liefde door zo dichtmogelijk bij me te komen liggen.

 

Met zijn verjaardag riep hij ook meteen dat hij geen kinderachtige kinderfeest kaartjes wilde, maar wel een versierde taart en veel slingers. Haha ik heb uiteraard mijn best gedaan dit dan wel stoer aan te pakken. Ik zocht naar een toffe taart, maar dit was nog niet makkelijk. Veel taarten waren vrij kinderachtig en omdat ik weet Jayson gek is van Minecraft heb ik iemand gevonden die dat fantastisch heeft weten te maken voor ons!
Bij Jacobinesbakeart.nl
kan je terecht voor de meest geweldige, maar ook echt vooral lekkere taarten! Jacobine een ontzettend spontane meid die echt passie heeft voor het maken van taarten is begonnen als hobby hiermee, maar al gauw kreeg ze erg veel klandizie en dat kan ik helemaal begrijpen!
Kijk even mee hoe gaaf deze Minecraft taart is geworden!

Echt te gaaf toch?! Jayson was echt ontzettend blij en had dit echt niet verwacht. Hij zei: Wow mam dit is de beste verjaardag ooit! Haha nou dat word nog een uitdaging om dat volgend jaar opnieuw te presteren, maar ik weet dan in elk geval waar ik terecht kan voor de taart! Neem vooral een kijkje op de website van Jacobine!

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *