Hoe sportief ik ben?!

 

 

 

Hoe sportief ik ben? Of nee laat ik deze vraag aan jou stellen.
Ben jij het type die elke ochtend vroegtijdig uit bed springt om te gaan hardlopen en vervolgens een healthy vezelrijk biologisch verantwoord ontbijt voor jezelf maakt? Of ben je net zo’n type als ik, die de wekker 388 keer snoozed en zichzelf uit bed moet slaan en zich bedenkt om elf uur ’s ochtends dat een stroopwafel als ontbijt er best ingaat.

Een tijd geleden dacht ik, we gaan ervoor! Ik kreeg sportschoenen en ja hoor daar ging ik. Wel drie hele ochtenden ging ik voordat ik de drie boys naar school bracht hardlopen en wel om precies te zijn twee blokjes om mijn eigen huis. Wat was ik trots, ik haalde ergens onderuit de kast mijn inmiddels verstofte smoothiemaker en terwijl ik de appel, gember, citroenen en druiven erin smeet dacht ik heel stiekem dat de druiven in de koelkast in die glazen fles veel lekkerder en vooral ook sneller waren ingeschonken, maar nee Lin healthy ! healthy!

 


Mijn mentor vroeger op school had ooit tegen mijn ouders gezegd dat ik het wel goed deed, maar ik mijn schaal met kaas en worst nog net niet meenam naar school om het feestje compleet te maken. Zo gaat dat bij mij dan ook met sportief doen. Ik loop hard en bedenk het wel gezellig is om bij het terras waar ik langs kom te stoppen of dat alles wat ik verbrand heb aan calorie├źn best aangevuld kan worden met een zak patat!

 

Gelukkig kan ik er zelf om lachen, maar heel soms zie ik mensen zo sportief bezig dat ik denk, ik wilde dat ik dat vol kon houden. Nou ben ik dus ook het type die i.p.v. de fiets eerder de auto pakt wat absurd is want ik woon zo goed als in het centrum met werkelijk alles op loopafstand. Ik heb nog een tijdje zitten denken om met de kids op de fiets naar school te gaan, maar ook daar ben ik te lui voor want dat is toch weer een wijk verderop. Ik heb nog gekeken voor een elektrische fiets want dat lijkt me aan de ene kant dan wel ideaal om snel ergens te zijn zonder daar bezweet aan te komen.
Je zet je fiets even aan een E bike oplader en goannn!
Ik heb zelf een batavus fiets en ik ben aan het rondzoeken om dan ook weer een batavus fiets, maar dan elektrisch aan te schaffen. Met een batavus oplader 3 pins moet het dan wel zeker gaan lukken om minder de auto te pakken en vaker op de fiets eropuit te gaan!
Of zou ik het toch maar laten bij mijn normale sportieve fiets?

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *