De leukste mannen webshop!

m

Meestal komen hier voornamelijk blogs voorbij met kleding voor de kindjes of voor mezelf want ik hou enorm van kleding! Ik kan uren bezig zijn met gave outfits opzoeken op het internet, maar ik doe dit eigenlijk net zo vaak ook met kleding voor mannen of nouja voor de mijne 😉 Ik ben echt heel blij met de kledingstyle die mijn leukste heeft dus daar hoef ik niks aan toe te voegen of aan te veranderen, maar wat ik echt leuk vind, is dat we samen echt wel lekker rond kunnen neuzen op internet en inspiratie opdoen om de gaafste kleding te scoren. Het werd weer tijd voor wat nieuws want dat komt altijd wel uit 😉 hoe meer kleding hoe beter toch? Op Adam.nl zagen we een mooie blouse en scoorde we een sweater van McGregor die trouwens  beiden nu in de aanbieding zijn! De overhemden van deze webshop vallen echt ontzettend mooi en ook hoef je hier niet bang te zijn voor de kwaliteit van de kleding want ze verkopen alleen maar grote bekende merken.

kl

Voor kwaliteit betaal je gewoon meer en dan is het in eerste instantie best een uitgave als je lekker bezig bent om je winkelmandje te vullen, er vervolgens op klikt en denkt Ok slik.. Maar wat ik wel vind, vooral met mannenkleding is dat het mooi en vooral goed moet zijn. Mannen doen echt veel langer met hun kleding en hoeven niet bij elk paar schoenen een nieuw outfit te hebben zoals wij vrouwen bij elke handtas een bijpassende top willen hebben 😉

Shop jij kleding voor je man of doet hij dit zelf?

 

mommysworld

One Comment

  1. Leuke webshop! Ik koop altijd kleding voor mijn vriend want hij vind het zelf niks aan en al snel veel te duur, maar ik vind net als jou dat het van goede kwaliteit moet zijn omdat hij er veel langer in loopt dan mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *