De winter in met Bergstein Winterboots!

Een tijdje geleden hebben wij onze vloer in de woonkamer veranderd van heel donkerbruin naar bijna wit grijs! Het is heel erg mooi geworden, maar je ziet er natuurlijk van alles op.
Een tip van mijn schoonmaakster was toch echt om de schoentjes uit te laten trekken door de kinderen omdat ze regelmatig met moddervoetjes de woonkamer in stierde. Nu ben ik eerlijk gezegd best slecht om me dan aan die regel te houden vooral als het lastig is. Jayson kan zelf nog geen veters strikken dus ik was elke keer druk om die natte modderschoenen weer bij hem aan te krijgen dat ik besloot om gewoon laarzen voor ze te scoren.
Nou vind ik normaal regenlaarzen niet bepaald mooi, maar de Bergsteun Winterboots vind ik oprecht heel erg leuk!
De laarsjes zijn van binnen gevoerd waardoor ze lekker warm zijn.

Voor Jayson koos ik donkerblauwe winterboots uit. Ik zat even te twijfelen tussen de gele, maar omdat Luca deze ook heeft en Jay zijn winterjas ook donkerblauw is vond ik toch deze voor hem het leukst! Er zijn trouwens echt ontzettend leuke kleuren te verkrijgen van: Koningsdag oranje tot kerstmis rood en groen. Voor meiden vind ik de roze trouwens ook echt geweldig en als ik een meisje zie lopen met een leuk jurkje en legging met roze winterboots van Bergstein eronder vind ik dat echt zo schattig staan!

Inmiddels lopen beiden boys dus op laarsjes en is mijn vloer een stuk schoner omdat ze zelf netjes hun laarzen bij de achterdeur makkelijk uit en aan kunnen trekken.
Ik vind ook nu het wat kouder word dat de kinderen elke dag wel gewoon even lekker buiten moeten spelen. Gewone schoenen in de regenplassen en modderfeestjes die onze boys houden in de speeltuin waren gewoon niet handig en dit is voor ons dus de oplossing. Ik wil ze stiekem in alle kleuren voor ze gaan scoren 😉

Wat vind jij van deze Winterboots?

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *