Mijn vader stylen!

 

Al vanaf dat ik jong was, was ik bezig met mode.
Ik weet nog dat er vroeger een winkel was (de Marca) waar je dan kleding kon kopen voor zowel jezelf als voor je pop, of barbies.

Ik vond het geweldig om daarheen te gaan met mijn moeder en ik mocht altijd wel iets uitzoeken. Ik was daar dan ook echt druk mee want mijn baby born moest natuurlijk wel dezelfde pyjama als ik aan. In de ochtend keek ik dan wat ik aan wilde en als dat dan een jurk was trok ik datzelfde aan bij mijn baby šŸ˜‰ Yep toen al een echte fashion mommy!

Ik heb de opleiding mode gedaan, maar uiteindelijk ben ik toch verder gegaan in de beauty en ben ik een nagelstudio begonnen wat erg goed liep en was ik ook tegelijk bezig met de blog, deze combi vind ik nog steeds ontzettend leuk, maar ik vind nog steeds mode ook echt heel leuk! Ik kan uren bezig zijn met outfits bedenken en dat dan ergens weten te vinden. Ik ben niet echt het type die standaard een winkel inloopt en koopt wat ik mooi vind, maar fantaseer in mijn gedachten een outfit of droom er zelfs over en probeer dat dan te vinden op meestal marktplaats in combi met andere winkels.

Mijn boys stylen vind ik dan ook altijd erg leuk, maar ik vond het wel eens tijd om mijn vader eens te stylen. Haha ik heb de liefste vader van de wereld die alles altijd goed vind. Al zou ik aan komen met gekke Herenkleding van leren jack of cowboyboots wat niet bij hem past zou hij het nog aantrekken. Haha ik denk ik dan een foto op stuur naar Nu.nl
Ik weet nog vroeger op een camping ik met gekleurde elastiekjes 50 staartjes bij hem had gemaakt en omdat ik er zo druk mee geweest was, liet hij het op die camping gewoon in en ging tussen alle vakantiegangers gewoon met de staartjes afwassen. Haha beste daddy!

Ik vind een Overhemd altijd wel heel mooi staan bij mijn vader, maar omdat de zomer eraan komt ging ik toch voor mooie polo shirts.

Koop jij wel eens kleding voor je vader als cadeau of heb je dit nog nooit gedaan? Ik kan jullie bij deze dan uiteraard deze site aanraden!

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *