7 dingen die ik het meest aan de zomer ga missen

Ik ben echt een zomermeisje dat het liefst woonde in een warm land. Het liefst werk deed in een gave bar aan het strand en cocktails mocht shaken de hele dag in bikini met in mijn pauze een plons in de zee.
Ik woonde dus het liefst ergens op een warm oord en had jullie graag uitgenodigd om dan mijn Lin coctail te komen proeven. Lekkere fantasie weer, maar dromen mag altijd toch 😉

De 7 dingen die ik nu al mis aan de zomer zijn:

Het warme weer
Ik hou van 30 graden en dat mocht van mij het hele jaar zo zijn!

Kleding
Het meest ga ik mijn bikini’s missen. Dit is voor mij gewoon mijn outfit de hele zomer lang. Oke behalve als ik naar school moet of de straat op ging dan trok ik snel een jurkje eroverheen, maar in de zomer sta ik in bikini te koken en te strijken 😉

Bbq
Ik denk dat wij wel een record verbreken altijd met onze bbq avondjes. We bbqen eigenlijk de hele zomer door en eten dan hooguit twee keer per week even iets anders. Love it♥

Chiltijd

Het is, vind ik echt zo je wat relaxter kunt leven in de zomer. Je hoeft minder na te denken. Ik merk nu al verschil dat als er 1 van de boys op sokken de tuin in rennen ze misschien wel ziek kunnen worden. Ik alles wat in de tuin ligt en niet nat mag worden naar binnen moet halen. Je i.p.v snel je slippers aantrekt helemaal sokken en schoenen een sjaal een muts en handschoenen moet zoeken en dat keer vijf personen hier. Dat kost allemaal zoveel meer tijd. Ik hou dus van al die uren niet nadenken in de zomer.

Bruin worden

Ik vind een bruin kleurtje zoveel mooier en gezonder staan. Ik vond het vroeger wat minder omdat ik in de zomer echt wel veel sproetjes krijg in mijn gezicht, maar inmiddels vind ik ze leuk en hou ik van het snelle bruin worden in de zomer.


Zwembad & watergevecht

Ik schreef het hiervoor al in een blog ik soms echt een klein kind ben nog. Ik hou van watergevechten en plonsen in een zwembad in de tuin. Heerlijk!!

Bloemen & kleur

Ik vind het zoveel mooier allemaal in de zomer buiten. Alsof je de wereld door een roze bril bekijkt. Overal schattige kleurige bloempjes en vlindertjes. Zo schattig allemaal!

Houden jullie ook zo van de zomer? En wat ga jij het meeste aan de zomer missen?

 

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *