De party mom!

Zoals jullie weten ben ik een alleenstaande moeder van drie boys. Iets waar ik momenteel erg van kan genieten! Tuurlijk hoop ik ooit mr right nog tegen te komen, maar voor nu ben ik gezegend met drie hele leuke mannen in mijn leven en mocht er ooit een vierde man bijkomen moet hij wel heel wat in huis hebben om daarbij te mogen horen 😉

Op mijn insta krijg ik regelmatig vragen hoe ik zoveel uit kan gaan en waar de kindjes dan zijn. Een hele begrijpelijke vraag dus daar geef ik vandaag antwoord op! Doordeweeks zijn de boys altijd bij mij zo’n 5 dagen per week. De weekenden zijn ze meestal 2 weekenden weg bij hun vader en heb ik de meest lieve ouders van de wereld die een opa en oma weekendje per maand aan de kinderen besteden. Dat betekent voor mij dus 3 weekenden in de maand alleen! ONGELOFELIJK HEERLIJK! of klonk dat te enthousiast? Nee ik moet doordeweeks alles in mijn eentje rocken en dat lukt me heel goed, maar als mijn lontje op donderdag/ vrijdag op begint te raken met drie druktemakers houd ik het vol doordat ik weet ik daarna 2 daagjes rust heb. Rust en Lin werkt alleen niet want van thuis op een bank zitten word ik niet vrolijk. Wel word ik vrolijk en laad ik juist op door dan alles te gaan doen wat met kinderen erbij niet lukt. Mijn ochtendjes zijn uiteraard uitslapen (waaaa zo fijn!) en overdag spreek ik gezellig met vriendinnen en vrienden af om te lunchen, shoppen & kletsen. De avonden ga ik vaak uit en dat is tot in de late uurtjes lekker met drankjes en dansjes vermaak ik me dan zo goed!
Dat is dus the story en de reden ik dit de weekenden kan doen! Dat breien, punniken en netflixen komt ooit wel weer in die periode als mister right zich aandiend, maar voor nu laad ik me op deze manier op om de rest van de week weer de serieuze mama te kunnen zijn!


mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *