Doei winterdip!

 

 

 

Waaa worden jullie ook ongelofelijk blij van dit betere weer?
De afgelopen tijd kroop ik het liefst onder 300 warme dekens inclusief mijn elektrische deken nog even extra op standje hot en kwam ik zo min mogelijk buiten.
Ik ben een echt zomermens en ik denk serieus elk jaar weer opnieuw of emigreren naar een warm land toch echt niet het best bij me past.

Als ik moeders op school zie aankomen fietsen of zelfs moeders die lopend gaan, vraag ik mezelf echt af waarom ik dat niet kan opbrengen en het van mezelf al heel knap vond om snel naar de auto te rennen hem gauw aan te zetten zodat ik niet hoef te krabben en het me helemaal gelukt is om Jay en Luuc op school te brengen (vaak wel te laat) en dat helemaal in de kou wat trouwens maar 3 minuten rijden is. Shame on me!

Ik merk dus ook zodra het ook maar iets warmer en beter weer is, ik wel dubbel bruis van de energie en dan haal ik alles weer in gelukkig.
Ik kreeg gister toen ik het zonnetje zag schijnen helemaal zin om de voor en achter tuin te doen en dat ziet er gelijk een stuk gezelliger uit. Ik poetste met alle ramen open op zomerse liedjes en dat ik deze blog typ, geeft aan ik dus ook weer energie heb om blogs te schrijven want ook daarin had ik echt geen zin meer en ik heb zelfs wel eventjes gedacht om te stoppen met bloggen, maar dat zou super zonde zijn want als ik eenmaal bezig ben vind ik het ook weer heel erg leuk.
Dus please laat het maar lekker vroeg lente-zomer worden en ik ben meer dan happy! De juffen waren ook blij vanmorgen toen ik 10 minuten te vroeg in de klas stond en dat terwijl ik lopend ben gegaan 😉


Bron

Worden jullie ook zo blij hiervan of ben jij wel die diehard mama die er totaal geen moeite mee heeft? Zoja dan mag je zeker je tips om mijn volgende winterdip te voorkomen hieronder in de comments even achter laten 😉 Voor nu zeg ik doei winterdip en zet ik de bloemetjes buiten!

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *