Ik woog nog maar 48 kilo en kreeg hartkloppingen.

In de zwangerschap van Sem zijn er wat zorgen geweest over de groei van de baby.
Ik leefde echt wel redelijk gezond en ik at meer dan dat ik deed als ik niet zwanger was. Ik nam extra melkproducten en meer fruit als normaal. Gelukkig op de echo’s groeide Sem enorm goed en zelfs iets beter als toen bij Jay en Luuc dus dacht ik nog, wauw dit word een grote baby!  Gelukkig is Sem ook met een gezond gewicht geboren en ging alles helemaal goed met mijn kleine mannetje.

Bij Jayson en Luca ben ik 14 kilo aangekomen in de zwangerschappen en bij Sem uiteindelijk dus maar 6 kilo.
Ik was bevallen van Sem en ik schrok er zelf van hoe snel mijn buik weg was, maar ook dat ik zag dat alles dunner was.
Deze onderstaande foto was vier dagen na de bevalling.

Ik woog altijd voor mijn bevallingen van Jay en Luuc rond de 57 en ik ben 1,69 lang.
Drie weken na de bevalling ging ik toch even op de weegschaal staan en ik dacht echt dat deze kapot was toen hij 48 kilo aangaf.
Ik reed naar de kringloop en keek even of er weegschalen stonden en op alle weegschalen stond er toch echt 48 kilo.
Ik voelde me gewoon goed dacht ik en ik was stiekem ook gewoon blij dat ik totaal geen moeite hoefde te doen om een zwangerschapsbuikje weg te werken, maar achteraf was het echt niet gezond!
Op de onderstaande foto zie je ook dat mijn gezicht gewoon ingevallen is en vind ik mezelf wel een beetje op de olsen twins lijken 😮

Sem is geboren in mei, maar de hele zomer had ik vaak momentjes dat ik het enorm koud had. Ook heb ik zelfs een keer gehad dat ik Sem verschoonde en ik zulke erge hartkloppingen kreeg waardoor ik op bed moest gaan liggen en het gelukkig weer zakte. Ik ben uiteindelijk meteen naar de huisarts gegaan en er werd bloed geprikt op mijn schildklier waar wel gewoon uitkwam dit goed zat. Ik ben wel hartpatiënt (VSD) dus was ik soms bang dat het daar aan lag. Na een bezoek bij de cardioloog bleek het onschuldig te zijn en had ik door alle drukte en soms stress gewoon een hele hoge hartslag soms.
Inmiddels ben ik gelukkig 3 kilo aangekomen en voel ik me ook veel beter! 51 kilo is natuurlijk nog niet veel, maar ik ben wel altijd druk met drie kindjes. Een goed voornemen voor nu is dan ook  zeker gezonder eten en meer bewegen zoals ik laatst al schreef!

Iedereen een heel fijn paasweekendje en deze mommy gaat eens even flink wat eieren naar binnen gooien 😉

mommysworld

2 Comments

  1. Wow 48 kilo is inderdaad heel erg weinig. Ik weeg 70 en ik ben ook 1,68. Gelukkig gaat het nu weer beter met je.

  2. Dat is weinig inderdaad! Wat dat betreft is te licht zijn net zo vervelend als te zwaar, beide lastig om goed te krijgen.

    Hopelijk gaat aankomen door eten en bewegen lukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *