Jezelf gelukkig maken!

In mijn vorige blog kon je lezen dat ik helemaaal happy werd van het mooie weer en toen het gister best even flink regende en ik helemaal doorweekt thuis kwam omdat ik toch diehard lopend ben gegaan naar school, plofte ik met een grote bak koffie even op de bank om me klaar te maken om aan het werk te gaan in de salon.
Mijn klanten bestaan uit meiden van 16 tot vrouwen rond de 70 en allemaal hebben ze één ding gemeen, dat is een momentje pakken voor hunzelf en zichzelf blij maken met een mooi set nagels. Hardwerkende vrouwen, hard studerende studenten en moeders die de hele week super druk zijn met de kinderen en het heerlijk vinden om even iets voor hunzelf te kunnen doen waar ze blij van worden. Ik geef ze groot gelijk en dacht terwijl ik naar mijn eigen halve om te schamen nagels keek wat ik nou eigenlijk doe om mezelf echt gelukkig te maken.
Ik moest best even goed nadenken, maar kleding is het eerste wat in me opkomt waar ik mezelf meer dan gelukkig mee kan maken. Bloemen koop ik heel af en toe en daar word ik ook wel erg vrolijk van en waar ik ook heeel erg blij van kan worden is van mijn favoriete geurtje La vie est belle en dan denk je, het is maar parfum, maar elke dag als ik hem gebruik denk ik, hmm heerlijk en maak ik mezelf dus echt wel even gelukkig als ik die voor mezelf koop en hem dagelijks kan gebruiken. Ik geef wel eerlijk toe ik dingen voor mezelf wel snel uitstel zoals laatst met dat geurtje, hij was op en ik stond elke ochtend half op de kop met het flesje om er nog wat uit te krijgen. Ik vlieg dan niet meteen naar de winkel en denk er eerder aan dat het best wel even duur is en de kindjes daar ook weer flink wat leuke shirtjes van  in hun kast kunnen hebben liggen, maar toen ik op de website van parfumswinkel zag dat de prijzen daar echt flink lager liggen kon ik de volgende dag de postbode wel knuffelen! Het scheelt qua bedragen trouwens echt op deze website en hmm wat is het toch een heerlijk geurtje!

Doe jij veel voor jezelf waar je echt blij van word?

mommysworld

2 reacties

  1. Ik zet mezelf vaak ook op de laatste plek voordat ik pas iets voor mezelf doe. Heel toevallig heb ik laatst een dag gewinkeld met mijn zusje en heb ik ontzettend veel kleding voor mezelf gekocht. Enja daar word ik wel gelukkig van 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *