Mijn avondrituelen

Mensen die mij echt kennen weten dat ik een avondmens ben. Ik sta op als een of andere zombie en ik vind mezelf echt elke dag zo ongelofelijk knap dat ik de kinderen 10 minuten te laat op school heb gebracht! Oke tegenwoordig zijn ze stipt op tijd, maar als je mijn zin deed zat ik bij de directeur te smeken of de school niet gewoon chil om 10 kan gaan beginnen.
Avondmens dus! Jep rond 1 uur ’s middags voel ik me een beetje oke en dan komt er per uur energie bij! ’s avonds rond 11 uur heb ik eigenlijk de meest wildste plannen en trek ik het liefst de kinderen uit bed om kampvuurtjes te maken op een strandje en sterren te gaan bekijken. Met het leven wat we leven ( eigenlijk volgens het boekje) kan dat natuurlijk niet want ’s ochtends moeten de kindjes fris en fruitig aan tafel zitten aan een ontbijtje en begint hun schooldag. Ik hou totaal niet van boekjeslevens dus ik leef in de avond een beetje mijn leven hoe ik het fijn vind en hieronder vertel ik mijn ritueel in de avond of zeg gerust nacht.

* Ik eet weinig rond het boekjestijdstip om vervolgens helemaal los te gaan rond 12 uur of 2 uur snachts. Ja ik kook dus ook regelmatig ’s nachts.

* Ik bedenk 388 dingen in de avond en daar bereik ik ook het meeste mee. Ik kan wel in de ochtend de was gaan doen, maar dan had ik dat nu nog niet opgeruimd. Ik maak dus de meest geniale inhaalslagen heel laat op de avond en dan kan ik dus ook bedenken om nog de ramen te gaan lappen of de kasten van de kindjes op te ruimen die er overigens gelukkig door heen slapen.

* Ik eet in bed. Ik vind het gewoon gezellig als ik dan een film of serie kijk mijn nachtkastje te gebruiken als koelkast.

* Ik baal dat de winkels midden in de nacht niet open zijn want ik heb shopdrang ’s nachts.

* Ik zet wel eens midden in de nacht muziek op en pak een wijntje en wil totaal niet slapen ik zit overdag in de drukte van drie kindjes dus snappen jullie wel hoe chil dat is he?!

* En als laatst ik ben gewoon het slimst in de nacht, ik denk dan zo helder over de dingen van overdag die er dan pas uitkomen en voel me dan echt heel smart totdat ik sochtends weer wakker word….

Ben jij ook echt een avondmens of totaal niet!? laat hieronder een comment achter!

mommysworld

3 Comments

  1. Haha heerlijk om te lezen Lin. iK ben zelf meer een ochtendmens en sta 2 uur voor de kinderen op zodat ik rustig kan wakker worden!

  2. Oh hier totaal geen avondmens. Heeliik op tijd naar bed. Ik ben in de ochtend vroeg wakker en na een half uurtje ook echt sancties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *