Nieuwe keuken!

In de vorige blog over de verbouwingen hier in huis kon je lezen dat we ook een nieuwe keuken hebben gekregen. Die wil ik natuurlijk even showen want woehoeee wat zijn we er blij mee!!
De vorige keuken zat al in het huis en het had erger gekund, maar we vonden hem beiden niet mooi. De tegels deden ons denken aan een chinees restaurant en langzaam ging ook alle apparatuur kapot. Het halve huis stond dus even op zijn kop en dat was het ook wel waard! Kijk maar mee!

Ik ben ontzettend gek op koken en nu we deze keuken hebben is het nog leuker! We hebben erg veel ruimte in de keuken door de grote lades en kastjes dat terwijl we ervoor gekozen hebben aan 1 wand geen bovenkastjes meer te nemen . Het oogt heerlijk ruim en wat een verschil met de vorige keuken! We hebben nu een 5 pits gastoestel en de lampjes van de keuken gaan aan door middel van een touch systeem, doe maar luxe :P


Doordat we geen boven kastjes meer aan de wand hebben was er een mooie ruimte over voor dit te gave wijnrek die mijn liefste als verassing voor mij maakte. Een goede reden om altijd wijn in huis te hebben en ik vind het zo gaaf staan! De keuken is vrij modern en met oude accessoires zoals de Douwe egberts koffiemolen geven we de keuken net even een andere look. We willen nog van die oude gietijzeren pollepels aan de muur gaan hangen en hoe vet is ons zeeppompje van Jack Daniels!

De ruime lades zijn ideaal en sluiten door middel van een soft close systeem, altijd fijn want de kindjes kunnen nog wel eens hard de lade dichtgooien, maar dat is dus geen probleem meer.
We zijn nog niet helemaal klaar, zo willen we nog een ander koffiezetapparaat met koffie bonen en nog een andere vloer, maar we zijn hiermee al ongelofelijk blij!


 

mommysworld

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *