Waarom ik 150 volgers verloor?

Een tijdje geleden deelde ik een post waardoor ik 150 volgers verloor. Benieuwd om welke foto het gaat? Lees dan mee!

Volgers zijn natuurlijk iets wat je als blogger in de gaten houd en ook belangrijk is voor de blog. Het interesseert mij priv├ę echt niet hoeveel volgers/vriendjes ik bijvoorbeeld op facebook heb, maar de blog draait om volgers en daarbij is Instagram ook erg belangrijk want daar vandaan komen mijn meeste lezers en ook bedrijven benaderen en vinden mij vooral tegenwoordig door Instagram.
Eerder was ik ook nog aardig actief voor de blog op Twitter & Facebook, maar ik merk dat ik genoeg werk kan halen uit alleen Instagram en ik daar ook de meeste volgers van heb dus heb ik Twitter en Facebook eigenlijk laten vallen.

Mijn blog word gelukkig ondanks dat ik hele lange stille periodes heb gehad nog altijd goed bezocht en heb ik een aardig hoge bezoekersaantal per maand. Op Instagram zat ik bijna rond de 10.000 volgers, maar een tijdje geleden daalde mijn bezoekers ineens en dat was vanwege een post die ik plaatste. Ik was in eerste instantie echt verbaasd, maar later moest ik er eigenlijk wel om lachen dat sommige mensen zo kortzichtig zijn en door serieus 1 foto je dan gaan ontvolgen.

Ik ben natuurlijk een mama blogger, maar wat mijn blog bovenaan ook aangeeft, is dat het meer dan alleen maar een mama-blog is. Ik schrijf over beauty, lifestyle,fashion, adventure en nog veel meer. Ik deel eigenlijk gewoon altijd letterlijk wat ik ben, wat mij interesseert en daarin wil ik gewoon eerlijk zijn. Ik kan wel alleen maar mooi weer praatjes houden, maar soms vind ik het heerlijk om ook eens een rotdag te delen of dat mijn huis een enorme bende is. Ik ben vrij positief altijd, maar waar ik zelf een hekel aan heb zijn de fake bloggers die altijd maar positief schrijven terwijl ze in reallife misschien heel anders denken. Bij samenwerkingen geef ik ook altijd aan dat ik wel een eerlijke review maak. Stel ik krijg iets opgestuurd wat mij echt niet bevalt dan ga ik daar niet een positieve review van maken en jullie even voorliegen. Liegen is mijn haat.
Wel is het zo dat ik vaak alleen samenwerkingen aanga met bedrijven die mij aanspreken en ook passen bij mijn blog dus zul je daardoor wel vaak positieve reviews lezen omdat het oprecht iets is wat ik dan leuk vind. De samenwerkingen die mij niet aanspreken zoals laatst een bedrijf met alleen maar regenjassen neem ik niet aan omdat ik een hekel heb aan regenjassen dus ga ik daar ook niet over schrijven.

Maar goed waar het om ging! Ik verloor dus even 150 volgers wat wel balen was omdat ik de 10.000 volgers echt net bijna aantikte en graag wilde halen i.v.m de swipe-up-link voor stories. Dit is een link die stel ik heb een blog geschreven jou direct door linkt naar mijn artikelen. Handig, maar ach geen noodzaak. Ik ben vooral gewoon blij dat er veel mensen mij volgen om wie ik gewoon ben.

De beruchte foto waardoor er aardig wat mensen dachten HOOO die gaan we weggooien uit mijn lijst:

Oke ik moest even zoeken want dit was niet exact de foto, maar ik plaatste dezelfde foto ook op stories, maar met een sigaret in mijn andere hand.
Mijn mailbox stroomde vol met mijn inmiddels ontvolgende haters waarom ik binnen rookte. Ik geef eerlijk toe dat als ik me lekker aan het opmaken ben ik in de nagelstudio naast mijn raam die open staat wel sta te roken. Muziekje erbij, wijntje erbij en dus een sigaretje erbij.
Zelf kom ik uit een gezin waar altijd gerookt werd overal. Tegenwoordig is het natuurlijk helemaal not done, maar eerlijk? Ik moet dat toch even helemaal zelf weten. Ik rook over het algemeen echt niet waar de kinderen bij zijn, maar als wij bij de open haard zitten of ik onder de afzuigkap of in mijn studio met een open raam en gesloten deur een sigaretje aansteek, ga ik daar niet heel panisch over doen als er net toevallig een van de kindjes langs rent. Ik vind het een ander verhaal als je echt altijd in hun bijzijn zou roken zoals dat vroeger gerust ging met bijvoorbeeld een autorit van 20 uur. De mega anti rokers zijn dus ook meteen toen anti Lin geworden want tja ik ben toch een mama blogger en ja ze rookt.. Ik kan wel heel fake en healthy gaan overkomen, But let’s keep it real!

 

 

 

mommysworld

2 Comments

    • Ja zo denk ik ook hoor. En ik snap en begrijp best dat ik misschien als moeder met een sigaret en wijntje niet bepaald de voorbeeld moeder ben, maar liever dat ik real post dan dat ik mijn wijn stiekem weg zet en sigaret in een asbak leg en snel met een smoothy en appel op de foto ga staan toch? ­čśë

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *