Wat ik het meest mis door de corona…

Ik was vanavond zo erg in the party mood dat ik uit frustratie mezelf maar voor mijn laptop heb gezet en typ als een malle nu geloof ik al op een avond mijn negende artikel waar ik normaal dagen over zou doen. Toch een voordeel dus misschien?

Wat ik het meest mis?

 

Uitgaan
Ik heb 2/3 weekenden geen kids omdat ze dan bij hun vader zijn. Ik ging die weekenden altijd uit. Meestal op vrijdag en zaterdag. Ik hou  van gezelligheid, feestjes, muziek en drankjes dus uitgaan naar de stad of festivals mis ik!

 

Uiteten gaan
Ik ging bijna elke vrijdag uiteten bij mijn favoriete restaurantje in Zwolle. Ik mis het eten daar. De gezelligheid en kende het personeel ook aardig goed inmiddels wat gewoon gezellig was om altijd even mee te kletsen. Ik hoop zo hard dat dit allemaal snel weer kan!

Shoppen
Ik hou van shoppen en ik woon letterlijk in het centrum dus ik kan met een paar minuutjes in de stad zijn, maar het is zo stil en leeg nu alles dicht is. Ik denk dat het nog niet eens zo zeer om het echte scoren van spullen gaat want dat kunnen we online ook wel bestellen, maar het slenteren door de stad met tussendoor een terrasje pakken is gewoon zo gezellig!

Vakantie

Ik wil net als geloof ik iedereen lekker naar het buitenland! Zonder beperkingen weer kunnen genieten van een zon vakantie!

Avondklok-late uurtjes
Ik heb veel vriendinnen met ook kinderen dus spraken we vaak af als de kids sliepen om gezellig te wijnen, maar tegen die tijd is het 8 uur en om dan voor 9 weer thuis te zijn is niet te doen. Okey we krijgen een uurtje erbij nu, Jeej…

Uitjes met de kids

Gewoon even lekker zwemmen met de kids of een pretpark bezoeken. Ik ging altijd best veel weg met ze, maar dat is nu al een hele lange tijd standaard het bos speeltuin of park. We weten inmiddels alle namen van de geitjes en konijntjes wel ­čśë

 

Maar goed om deze blog niet geheel negatief te eindigen zijn er ook wel een paar positieve dingen en oplossingen voor sommige dingen. Ik heb gezellige slaapfeestjes gehad die ik eerder nooit zou doen, maar wel heel gezellig waren!

Ik besteed doordat ik niet uitga nu de weekenden meer tijd aan de blog wat me toch wel een heel goed gevoel geeft en we houden geld over met minder shoppen en uitgaan.;)
Ook ben ik wel gaan inzien dat ik me heel goed kan vermaken zonder alle feestjes en vind ik thuis afspreken met vrienden eigenlijk ook heel gezellig!

Door het zoeken naar andere afleidingen ben ik ook meer gaan sporten en leef ik gezonder. Met al dat uitgaan lag ik overdag meestal aardig brak in bed, maar nu sta ik te joggen op zondag ochtend! Dat wil ik er zeker af en toe inhouden.

Toch hoop ik voor ons allemaal dat het snel voorbij is en we weer normaal kunnen leven!

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *