Hippe mama hippe kinderen!

Een tijdje geleden liet ik in een blog zien hoe blij ik was met mijn Rayban zonnebril!
Ik heb hem nu al een paar maanden en ik draag hem dagelijks.

IMG_9866

Natuurlijk had ik toen al gezien dat er voor kinderen ook hele mooie Rayban zonnebrillen te koop waren dus ik keek eens rond bij de kinderzonnebrillen hiervan!

Kinderzonnebrillen

Vaak wordt er niet stil gestaan bij het feit dat kinderen net zoveel bescherming nodig hebben tegen de zon als volwassenen. Junior zonnebrillen zijn net zo belangrijk als voor volwassenen en omdat ik erg veel buiten kom met ze en Jayson vooral erg veel buiten speelt vond ik het wel heel belangrijk dat hij een goede zonnebril had.
Op de webshop van sunglasses-shop verkopen ze mooie kinderzonnebrillen van o.a. : Ray-Ban, Gucci, Dior en Police ze hebben deze collecties voor kinderen even stijlvol gemaakt als die van de volwassenen. Cebe, Rocket en Baby Banz hebben speciaal voor de jongste kindjes speciale brillen ontworpen. Het zijn mooie, kleurrijke en creatieve ontwerpen die allemaal een UV400 bescherming bieden.

Nou was mama al hip met haar mooie Rayban, maar hoe gaaf is het dat mijn mini-me naast me loopt met ook zo’n vette bril. Haha ik ben zo blij dat Jay het zelf ook geweldig vind, want in de supermarkt doet hij hem even in zijn haar omdat hij het te donker vind in de winkel en als we dan weer naar buiten toe lopen zet meneer hem weer stoer op!


Ik zocht voor Jay deze mooie  Ray-Ban Junior 9506s uit!

rrrr

De aanschaf prijs voor een zonnebril is misschien best veel al verkopen ze ontzettend veel soorten brillen met verschillende prijzen, maar omdat ik weet dat hij er zuinig mee omgaat en hem ook best veel draagt vind ik het wel waard om een goede bril aan te schaffen!

Gaaf staat hij he?! Heb jij voor jouw kindje een goede zonnebril?

Liefs Lin ♥

 

mommysworld

6 reacties

  1. Wat een gave! Rayban is een fijn merk. Ik vind het nog altijd jammer dat de mijne ooit is gestolen. Voor Z ben ik nog op zoek naar een kinderzonnebril, maar omdat hij nog zo klein is en van slopen houdt hoeft het nog geen dure haha.

    • Oh echt Madelon dat meen je niet wat zonde! Klopt voor Luca vind ik het nu ook nog wat te vroeg, maar Jay is er wel zuinig op gelukkig! Luca mag volgende zomer 😉

  2. Mijn kinderen kopen inmiddels zelf een zonnebril. Meestal bij de Action. Dus of ze heel veel beschermen vraag ik me af.

    Zelf heb ik geen zonnebril. Ik draag meestal een zonnehoed tegen de zon in mijn ogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *