Mijn droombadkamer

naamloossss

Ondanks dat we niet echt een klein huis hebben met 4 slaapkamers een leuke tuin en normale woonkamer is onze badkamer toch wat kleiner dan ik graag had willen hebben.
Het is best lastig om deze ruimte goed in te delen want natuurlijk wilde ik voor de kindjes een bad en wilde wij zelf niet in bad douchen, dus moest er een aparte douche bij komen. Het is een beetje krap, maar we redden ons prima, maar zodra de kindjes wat ouder zijn willen we de badkamer gaan verbouwen en het bad eruit halen zodat we weer wat meer ruimte hebben. Omdat ik het altijd heerlijk vind om op pinterest en andere sites inspiratie op te doen leek het me erg leuk om alvast mijn droombadkamer te laten zien!
Wat zou ik veranderen ?
Het bad gaat er eerst uit zodat we lekker veel ruimte hebben voor een ruime douchehoek. Ik zou kiezen voor een mooie glazen douchedeur van sanitairtotaal.

 

douchedeur

Ik vind twee wasbakken naast elkaar zo mooi staan! 1 voor de mannen en uiteraard 1 voor mama alleen 😉
De kraan zou ik ingebouwd in de wand willen hebben omdat het praktischer is met schoonmaken wat wel erg fijn is met twee kindjes die alles onder de tandpasta smeren.
Mooi en praktisch is het om onder de wasbak handdoeken neer te kunnen leggen in mooie kleuren en de zinken emmers staan erg gaaf wat overigens weer ideaal is om de vele was in op te bergen!

b9430e4486063674f75012b5e60da6a0

Nou zie ik in veel badkamers steeds vaker een design radiator voorbij komen wat ik toch een stuk mooier vind staan dan een standaard witte.

726499af5bba302df9d3ac6716ed1d3d

De kleuren van de badkamer zou ik in mooie aardetinten doen zodat ik met leuke accessoires het een mooie finishing touch kan geven. Ik vind het altijd leuk om de accessoires af en toe te veranderen zo heb ik nu handdoeken in de kleuren wit en mintgroen met daarbij ook de accessoires in die kleuren, maar soms heb ik gewoon weer zin om dat te verruilen voor mijn roze met witte handdoeken en accessoires !

badd

gesponserd

Wat vind jij van deze badkamer? En hebben jullie een bad voor de kindjes?

Liefs Lin ♥

mommysworld

9 reacties

  1. Prachtig zo’n badkamer in aarde tinten….er helemaal relaxt uit te komen, gevoel van je eigen welness…heeerlijk

  2. Erg mooi!! Wij hebben nog een heel simpel ‘huurhuis-badkamer’ na douchen je hele badkamer droogmaken zeg maar, maar ik droom ook over een hele gave met bad 😃 vooral dat bad haha, lijkt me heerlijk en ideaal voor de kids ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *