Sinterklaas winactie#2 Win een mini Chou Chou pop!

 

couu

Bij sinterklaas horen natuurlijk cadeautjes en hoe leuk is het om een cadeautje te winnen? Ik mag namelijk weer iets leuks weggeven van Zapf creation namelijk een mini Chou Chou pop!

De nieuwe mini Chou Chou meiden hebben allen een eigen verhaal. Zo heb je coole Kimy, die in iedere situatie de kalmte en rust weet te bewaren. Een echte meid waar je op kunt bouwen. Milieubewuste Josy zorgt ervoor dat alle planten en dieren goed behandeld worden in het toverbos. En zo zijn er nog zes andere mini CHOU CHOU’s die kinderen zullen stimuleren om de positieve eigenschappen over te nemen en dit buiten de droomwereld van de mini CHOU CHOU´s toe te passen. De prijzen van de Chou Chou poppen zijn 8,99 per stuk dus ook nog leuk om ze allemaal bij elkaar te sparen!

1

Misschien weet jij voor jouw meisje echt nog niet wat je moet geven met sinterklaas en is het uitbereiding set een leuk idee!
Er is namelijk een nieuwe speeltuin voor in het toverbos en ook de magische boomhut ziet er ontzettend leuk uit!

Wil jij kans maken op een mini Chou Chou pop voor jouw meisje?
Het enige wat je hoeft te doen is hieronder vertellen waarom en voor wie je het wilt winnen en de facebookpagina van Mommysworld te liken! Thats it!

Aankomende zaterdag wordt de winnaar bekend gemaakt en zo heb jij misschien dit lieve cadeautje nog ruim op tijd binnen voor jouw meisje op pakjesavond !

Good Luck !

De serie van deze mini Chou Chou poppen zijn o.a. verkrijgbaar bij bol.com

Doe je ook al mee met deze gave winactie voor de babyborn interactieve eenhoorn?

Liefs Lin

mommysworld

26 reacties

 1. voor mijn tweelingdochters lenthe en fay ze zijn dol op kleine popjes en pas met zwemles begonnen en ze doen het zo goed een leuke beloning

 2. Alweer zo’n mega leuke winactie ❤️ Ik doe graag weer mee voor m’n 2 dochtertjes isa en liv (3jaar en 11maanden). Stiekem zou het dit jaar wel goed uitkomen aangezien we het financieel een stuk minder hebben doordat ik in de ziektewet loop (wegens een hartstilstand in m’n zwangerschap). Niet dat de meisjes iets te kort komen hoor! We hebben het fijn zo😊 Maar iets extra’s voor 5 dec zou wel heel leuk zijn!🍀

 3. Dit is echt hééééél erg leuk voor mijn kleine meid.
  Lekker spelen en opgaan in het spel dat is wat mijn kleine meid hééééél goed kan.
  Nu maar duimen.

 4. Leuk zeg! We doen ook al mee voor het prachtige interactieve paardje🐴🙏. Nu doe ik ook weer mee voor m’n dochtertje Rooske. Ze heeft hier al drie popjes van en ze is er dol op! Zou leuk zijn als er eentje bij komt nog 😍 Leuk Sinterklaas cadeautje!🎁

 5. Ik doe mee voor mijn dochter yoänna die ook nog is bijna 2 jaar word. Ze is een echte poppenfan. Ze heeft hele verhalen tegen ze. Deze zal ze echt helemaal super vinden.

 6. Leuk voor onze jongste dochter Hannah die echt een poppenmoeder is. Van ‘schooltje’ en ‘doktertje’ spelen tot wandelen en fietsen. Alles doet ze met haar pop. Deze Chou Chou poppen zien er heel schattig uit en is weer eens wat anders dan het standaard formaat pop!

 7. Voor mijn dochter Jackie, zij kan uuuuren met zulke poppetjes spelen. Dat zal meteen weer een nieuwe verzameling worden maar is niet erg ziet er leuk uit 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.