De uitvinding om te shoppen met je kind!

=-=

We kennen het als ouders geloof ik allemaal. Je wilt even snel de stad induiken om te winkelen en met kinderen is dat niet altijd even handig.
Ik moet zeggen dat het hier aardig meevalt met de 3 boys om te gaan shoppen, maar meestal ben je dan meer bezig met de kinderen dan dat je even lekker rustig rond kunt snuffelen.

Nu ontdekte ik laatst een te geweldig concept en dat is een winkel genaamd ZieZO Kidcorner in Harderwijk waar je de gaafste merk kleding scoort, maar ook terecht kunt voor een kopje koffie of heerlijke high tea! Verveelt jouw kindje zich snel tijdens het shoppen? Dan moet je zeker hierheen gaan want ze kunnen hier heerlijk spelen in een heel leuk speel gedeelte. Ik vind het eigenlijk de beste uitvinding voor kinderkledingwinkels en besefte me pas later dat er maar weinig winkels zoals deze zijn!

Ik ging een middagje op pad met Luca een vriendin en haar dochtertje. Ik neem jullie in deze blog even mee om jullie een beeld te geven van deze toffe zaak en onze middag. Ook zochten we een heel leuk outfit voor Luca uit dus showt deze mini shopboy dat ook nog even aan jullie uiteraard;-).

We werden uitgenodigd om 1 uur ’s middags en vanaf Ermelo is het maar een klein stukje rijden. Ik verbaasde me dat ik het zelf nog niet eerder had ontdekt.
We wisten dat we een high tea zouden krijgen en later bedacht ik me dat dat ook echt mijn eerste high tea ooit was!
Toen we binnen kwamen werden we hartelijk ontvangen door Anouk de eigenaresse die met zoveel plezier haar winkel draait en zo enthousiast en lief is. Ik begrijp dat want als ik ooit weer zou willen werken buiten de deur zou dit wel een winkel zijn waarin ik zelf zou willen staan!  Ik zag om me heen al meteen dat er te leuke en mooie kleding hing overal.
We kregen een tafeltje met de allerlekkerste cakejes, gebakjes, warme broodjes een grote kan limonade voor de kindjes en uiteraard lekkere thee en nog meer hapjes.
Wat ook zo ontzettend leuk was, is dat de kindjes zelf hun cakejes mochten versieren met allemaal verschillende leuke decoratie en slagroom.
Terwijl de kindjes aan het genieten waren van al het lekkers keek ik even rond bij de leuke kleding die je het liefst allemaal in de kasten van je kinderen terug vind.
Uiteindelijk heeft Luca een heel gaaf setje uitgezocht van het merk Sturdy wat ik altijd al een heel erg gaaf merk vind. Verder kun je bij Ziezo kids voor nog veel meer merkkleding terecht.
Je kunt vanaf maat 50 t/m 140 qua maat terecht bij ZieZO Kidscorner.

Hoe stoer is dit shirt van Sturdy!

Dit broekje is ook van Sturdy en het heeft een heerlijk zacht stofje is gestreept en staat hem zo ontzettend leuk. Ik combineer het graag samen, maar zoals je ziet op onderstaande foto als het toch nog iets te fris is staat zelfs met een blouse en het shortje dit best fashion!

\

Ook dit shirtje van Sturdy staat ontzettend leuk bij het shortje!

De winkel is echt gericht op kinderen want hoe vaak ik wel niet in een best kindvriendelijk restaurantje heb gestaan en me verbaasde over dat er gewoon helemaal geen verschoningsruimte was, is zelfs bij Ziezo hier aan gedacht! Ik vind dat als mama van drie kindjes toch wel iets heel belangrijks want ik heb regelmatig in restaurantjes mijn kindje op de koude vloer moeten verschonen. Bij ZieZo hoef je je daar dus niet druk om te maken.


De speelruimte voor de kinderen is echt ideaal terwijl je als ouder lekker winkelt kan jouw kindje zich vermaken bij de glijbaan en andere leuke speeltoestellen!

Ik zeg dus een echte aanrader! Goede combi ook als je toch naar Harderwijk of het Dolfinarium o.i.d. gaat om dan even een kijkje te nemen in deze te leuke store!
Wij zijn super blij dat we deze leuke winkel hebben leren kennen en vandaar dat ik dit ook graag met jullie deel!

mommysworld

4 reacties

  1. Wat een leuk idee inderdaad! Ik ga zeker eens een kijkje nemen als ik daar in de buurt ben. Groetjes Rabia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *