Summer musthaves!

Waaa nog maar een paar weekjes en dan begint de zomervakantie!
Ik ga heerlijk drie weken naar Turkije en daar horen natuurlijk wel toffe zomer outfits bij!

Meestal begin ik altijd al wel rond februari zomer outfits in te slaan, maar wat eigenlijk wel grappig is, is dat ik altijd weer iets voordat het bijna vakantie is nog meer wil gaan kopen, dan denk ik, ooohw maar ik moet echt nog wel voor daar een extra bikini.. ,wat jurkjes en bij dat ene topje mist nog een short!
Meestal neem ik veel te veel mee en boek ik inmiddels altijd maar extra kilo’s bij zodat er meer mee kan in de koffer.
Aangezien ik nu drie weken weg ga, of wat ik geloof zelfs 23 dagen bijna, heb ik natuurlijk een hele goede reden om erg veel zomerkleding te kunnen shoppen, haha.

Ik shopte bij Lascana weer wat gave jurkjes, twee mooie bikini’s en nog een paar leuke zomerse items! Deze deel ik uiteraard nog vanuit Turkije op mijn stories!

Ik shop regelmatig op deze leuke site. Ze hebben ontzettend veel mooie items. De kwaliteit vind ik altijd erg goed voor leuke prijsjes!
Heb jij ook zin gekregen om vast voor jouw vakantie leuke items te scoren? Er is momenteel een kortingscode van 20% ! Gebruik hiervoor de code: beachtime

Toen ik mijn artikelen binnen kreeg en alles ook nog eens goed paste kreeg ik nog meer zin in mijn vakantie. Ik hou zo erg van bikini’s en jurken! Het liefst loop ik er de hele dag in rond, maar aangezien het tot nu nog niet heel stralend & warm is zal ik nog even moeten wachten, maar ik ben blij dat ik alles wat betreft zomerkleding al lekker in huis heb!

Koop jij ook altijd als je op vakantie gaat net even iets meer zomerkleding?

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *