Travel in style!

Regelmatig gaan Pim en ik er even samen op uit! Ik ben ondanks mijn werk, de nagelstudio en ook de blog verder volledig thuis bij de kindjes. Ik knijp mijn handjes dicht dat we dit zo kunnen doen, maar natuurlijk vind ik het soms ook wel even zwaar om continu voor 3 kindjes te zorgen. Ik zou niet willen ruilen, maar ik merk wel dat je soms gewoon even samen tijd nodig hebt om op adem te komen. Even jezelf mogen en kunnen zijn en helemaaaal los te kunnen gaan. Ik ben nog steeds super verliefd en ondanks dat we het soms moeten hebben over poepluiers en doorkomende tandjes (Sem) of uitvallende tanden (Jay) is het toch wel even heel fijn die romantische weekendjes samen te hebben of wat dacht je van een nachtje doorslapen!

Ook had ik al verteld dat Pim en ik bovenaan onze wishlist een camper hebben staan. We kunnen gelukkig nu al weg met onze bus, maar we willen het dit jaar voor elkaar gaan boksen om een goede camper te kopen en dan nog vaker weg te gaan. Soms eens met zijn tweetjes, maar ook zeker met onze mooie mannetjes willen we veel op avontuur gaan! Op de website van Bagageonline ging ik laatst even opzoek naar mooie tassen voor als we weekendjes weg gaan. Ik kwam twee hele gave Vans tassen tegen die we moesten hebben! We hadden ze laatst mee naar Texel en dit was perfect zo met zijn tweetjes. Er past dan voor een weekend precies genoeg in!
Jay wilde onze tassen al bijna meenemen naar school want hij vond ze ook wel heel gaaf! Gelukkig kon ik bijna dezelfde schooltas voor hem scoren!

Als we langer weg gaan wil ik nog wel even goede koffers kopen,  met de kindjes is dat ook wel nodig omdat je dan zoveel meer moet meeslepen. Ook hier verkopen ze die en in allemaal te leuke kleurtjes! Hoe gaaf is dat als de camper bijvoorbeeld blauw/paars word, we de koffer in dezelfde kleur kunnen bestellen! Ik vind dat wel erg leuk en ook op reis mag dat wel een beetje in style toch?!
Waaa ik kan niet wachten om er weer lekker op uit te gaan en jullie mee te nemen op onze avonturen! Kende jij deze webshop van Bagageonline nog niet? Neem dan zeker even een kijkje!
Nog een tip, ik zag dat erg veel koffers nu in de Sale zijn!mommysworld

3 Comments

  1. Het is soms ook goed om samen weg te gaan. Ik en mijn man gaan elke vrijdag avond iets samen doen zonder de kinderen. We genieten dan ook erg na alle drukte van een week en kunnen er daarna samen weer makkelijker tegenaan. Fijn weekend!

  2. Die koffers in kleurtjes zijn inderdaad leuk! Ik ga gelijk een kijkje nemen want over een maandje gaan we naar Aruba en ik moest nog een koffer hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *