#1. I love sleep tag

1

Slapen is iets wat ik veeeel te weinig doe. Ik heb gelukkig niet heel veel slaap nodig, maar elke ochtend is het wel weer een drama met opstaan en neem ik mezelf elke dag voor om die avond eens optijd te gaan slapen wat uiteraard niet lukt. Herkenbaar? Ik vulde de I love sleep tag in. Lees je mee? GAAAP

1

1. Hoe laat ga je meestal naar bed?

Veel veel veeeeelste laat.. ik zie elke avond de klok van 12 uur nog wel en die van half 2 ook nog best regelmatig. Ergg, maar Pim en ik kunnen zo ontzettend lekker kletsen samen dat we al maanden lang elke nacht weer schrikken van de tijd.

2. Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?

Eten.. een super slechte eigenschap, maar zo’n heerlijk momentje vind ik het om met wat lekkers knus in bed te gaan liggen lees: pizza’s, m&ms, chips. Slechte ik.

eat

3. Wat doe je als je niet kunt slapen?

Als ik niet zwanger was, was dat meteen een sigaretje gaan roken en een beetje rondneuzen op het social media.

4. Wat is je favoriete slaaphouding?

In de armen van Pim sowieso 😉 en eerder sliep ik altijd op m’n zij, maar de laatste maanden is m’n slaasphouding veranderd naar op mijn buik.. heel handig nu ik zwanger ben.

5. Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?

Een vakantie! Of mijn liefste die lieve woordjes zegt.

6. Hoe laat gaat je wekker ’s ochtends?

ik zet hem meestal op 7 uur omdat ik Jay echt om half 9 in de klas moet hebben, wie die tijd heeft bedacht?!
Ik snooz vaak veel te lang en kan elke ochtend alsnog gaan haasten. Inmiddels zet ik de schooltas ingepakt de avond ervoor klaar en kleed Jay zichzelf aan, maar dat opstaan is echt iets waar ik een hekel aan heb.

7. Snoozen of direct opstaan
Dat hierboven dus..

sleep

8. Slaap je uit in het weekend?

Met de kindjes is dat niet meer het uitslapen van vroeger, maar we hebben geluk dat ze vaak wel lang slapen en eerder dan 8 uur half 9 in het weekend zijn we er niet uit. We hebben de kindjes ook wel aangeleerd dat ze gerust even chil wakker kunnen worden en dus niet direct uit bed worden gehaald dus zijn ze het wel gewend om nog even een half uur te tuttelen in hun bed.
Om het weekend zijn de kindjes er niet dus dan is het ouderwets lang uitslapen !

9. Welke rare dingen doe je in je slaap?

Ik knarstand verschrikkelijk en heb er een heel sexy bitje voor die ik elke ochtend weer in de hoek van de slaapkamer vind. Ook vertel ik gezellige verhalen ’s nachts!

10. Hoeveel kussens liggen er in je bed?

Wat een goede vragen! Ik hou van kussens ik heb er altijd wel 3 of 4 in gebruik. Ik slaap er op 2 meestal en ben nooit meer gestopt na de zwangerschappen om er ook eentje tussen mijn buik/benen te proppen haha krijgen jullie al een mooi beeld bij mijn slaapgewoontes tussen die chipskruimels en kussens?

11. Wat heb je aan in bed?

Niet zoveel, meestal ondergoed met een topje of een slaapjurkje en om het extra sexy te maken mijn sokken.

sokken

12. Slaap je met sokken aan?
Ja ik moet zeggen dat ik dat pas sinds net weer doe. Toen Pim en ik net samen waren wilde ik niet zo onsexy doen om met sokken in bed te gaan liggen, maar ik heb gewoon altijd koude voeten!

13. Hoe groot is jouw bed?
We hebben een tweepersoonsbed, maar liggen heel dicht op elkaar dus was een eenpersoons ook prima geweest eigenlijk..

14. Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe

Blij zijn met mijn uitzicht !

15. Droom je elke nacht?

Ik droomde eerder echt ontzettend veel! De laatste tijd nooit meer eigenlijk!

16. Welke droom of nachtmerrie kun je goed herinneren?

Vroeger had ik altijd dezelfde nachtmerrie die klinkt vast heel grappig nu, maar ik vond het doodeng! Ik zat lief te spelen in de zandbak en ineens kwam er zo’n cementwagen, je weet wel met van die stippen erop die zoog me dan op en liet me er weer uitvallen in de zandbak 2 huizen verderop. Daar woonde mijn moeders vriendin en die gaf me dan nibit chips in een zandschelpje die ik lief ging opeten. En dan kwam die cementwagen er weer aan en zoog me weer op!

Ook droomde ik bij de zwangerschap van Jay dat ik op de gang van het ziekenhuis was bevallen en ze me even aan de kant met mijn bed hadden gezet omdat ik in de weg stond. Niemand was erbij ik lag daar alleen met een pasgeboren jongentje. ik stond op en stopte hem in de maxicosi en reed met hem naar huis. Thuis aangekomen zag ik de buren langs het huis lopen en ik dacht shittt ik moet snel wat drinken en beschuit met muisjes halen want er komt vast kraamvisite dus pakte ik alle boodschappen tassen en deed even uitgebreid boodschappen. Ik kwam weer thuis en verschoonde mijn mannetje even en toen bleek het ineens een meisje te zijn! Toen ben ik terug gereden naar de supermarkt om de blauwe muisjes te ruilen voor roze..

Dit was mijn I love sleep tag. Nu ben ik wel benieuwd wat jouw raarste of gekste droom was! Typ je hem hieronder?

liefs

mommysworld

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.