Bedankt iedereen/ update 10 weken zwanger!

Afbeeldingsresultaat voor thanks quotes

Hey lieve allemaal, daar was ik weer!
Eerst wil ik echt iedereen bedanken voor de ontzettend lieve en vele berichtjes van iedereen op de blog, maar ook op facebook,twitter,instagram en prive ! Ook namens Pim! Echt zo onwijs lief allemaal!
Ik probeer dagelijks te bloggen, maar ik merk dat het me nog niet helemaal lukt en dat is niet omdat ik misselijk, moe of iets ben want ik voel me echt super goed, maar naast de blog op 2 locaties werken en bezig zijn met Jay Luuc het huishouden etc. lukt het me soms even niet om blogs te schrijven, maar ik doe m’n best want ik vind het zooo leuk!

Inmiddels ben ik nu 10 weken zwanger! Dat is natuurlijk helemaal nog niet zolang, maar voor ons lijkt er na alles wat er al gebeurd is alsof we al over de helft zijn 😉 daarbij dat de miskramen in week 7 waren en we toch al een paar weken verder zijn nu geeft een heel fijn gevoel!
Mijn buik groeit dit keer nog sneller als bij Jay & Luuc, ons kleine mini wondertje is er blijkbaar maar druk mee allemaal daarbinnen 😉

Bij Jayson zag je een heel klein mini buikje pas bij 22 weken, bij Luca was het al een enorm verschil en had ik met 10 weken ook echt al wel een buikje en nu met 10 weken kan ik niet wachten tot morgen mijn bestelling binnen komt met positiebroeken !

Wanneer had jij positiekleding aan?

liefs

mommysworld

7 Comments

  1. Wat een prachtige buik. Omdat ik al dikker was van mezelf zag je pas later dat t geen “vetbuik” ‘maar een babybuik was. Benieuwd hoe dat bij een tweede is..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *