Een kijkje in onze slaapkamer!

Ik weet niet of ik de enige ben, maar ik vind het altijd zo leuk om bij andere mensen binnen te kijken!
Vroeger wandelde ik vaak met mijn moeder een stukje na het eten en iets wat we dan altijd deden, was bij mensen naar binnen kijken. (Stalkers) De één had gezellig kaarsjes branden en de ander had het zo saai binnen dat ik vaak dacht of ze echt zo weinig geld aan de energie rekening wilde uitgeven, Ook vind ik het zelf leuk om bij andere bloggers of vloggers te zien wat zij bijvoorbeeld in huis doen qua inrichting of andere leuke home inspiratie sites te bezoeken. Wij pakten zelf onze slaapkamer laatst aan en ik denk dat veel al wel gezien hadden wij een beetje van de Ibiza/boho style zijn. Ik wilde dus een slaapkamer dat als ik mijn bedje induik ik een beetje een vrolijk vakantie gevoel krijg. Kleurtjes accessoires en andere meubels waren zo gefixt! Ik heb natuurlijk het geluk mijn vriend meubelmaker is dus maakte hij een toffe kast wat mij meteen het strandgevoel geeft. Hij heeft een kast gemaakt in het blauw wat grof is afgewerkt. Ik vind hem echt supertof!

 

De gitaar, mijn roze vriend Jan en de stoffen gele vlaggetjes maken het nog wat meer af! Ik wilde wel heel graag nog beddengoed in de Ibiza/Boho style dus ik zocht rond en ontving van Dekbedovertrekkenzo dit onwijs mooie beddengoed!

 

Ik ben er echt heel erg blij mee! Het heeft zoveel leuke kleurtjes en de kwaliteit van de dekbedden die je op deze site vind zijn van een hele goede kwaliteit. Ik zag nog meer leuke dus als je benieuwd bent moet je zeker even een kijkje op deDekbedovertrekkenzo nemen! Ik ben helemaal blij met ons kamertje en wil ik even een vakantiegevoel duik ik dus gewoon de slaapkamer in! 😉

 

mommysworld

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *