Een nieuw begin

Ik heb ongeveer vijf maanden gedaan om te starten met deze blog, maar ik wist niet zo goed hoe ik moest beginnen dus haalde ik mijn zinnen keer op keer weer weg en stopte met schrijven.
Vandaag ga ik het gewoon doen want ik wil keihard weer mijn blog oppakken, maar dit moet wel eerst met een verhaal vooraf. Ik schrijf altijd over alles wat ik leuk vind, over mijn drie kindjes, mode, beauty, dagelijkse bezigheden en daarbij horen ook best vaak prive dingen. Normaal kan ik heel makkelijk iets opschrijven, maar omdat dit gevoeliger ligt, liet ik het allemaal maar gaan. Ik kan Mommysworld pas weer volledig oppakken als ik het eruit gooi omdat ik het leukst en fijnst kan schrijven als ik gewoon een open boek kan zijn. Daarom open ik nu dus maar het boek en begin ik met het zwaarste hoofdstuk van het verhaal. We hopen allemaal in het leven we de juiste keuzes maken en ook allemaal willen we gelukkig zijn.

Helaas heb ik net als jij waarschijnlijk ook wel eens een gevoel gevolgd die uiteindelijk totaal niet klopte en werd iets wat je erg hoopte in het leven het tegenovergestelde. Ik heb vijf maanden geleden besloten om uit een relatie te stappen waar ik kort samengevat alleen maar over kan zeggen dit de allerbeste keuze was omdat je jezelf nooit mag verliezen in iets wat niet goed zit. Ik blijf erbij dat het erg is je gevoel je zo erg kan verraden en je blind kunt zijn op sommige momenten in je leven. Mijn ogen zijn vijf maanden geleden weer open gegaan en ik ga weer leven, zoals hierboven staat: It’s time to start living! In mijn volgende blogs ga je lezen hoe ik met mijn drie boys nu leef, hoe we het gaan flikken en hoe raar het ook klinkt in dit best zware verhaal, hoe gelukkig we weer kunnen zijn!

mommysworld

11 reacties

  1. Ik had het al in de gaten door je instagram account. Zelf ben ik ook met twee kindjes een alleenstaande mama. Ik vind het altijd fijn je blogs te lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *