Help! Onze baby ligt nog in stuit!

Zoals ik al verteld had, ligt ons kleine wondertje in stuit en ben ik inmiddels bijna 35 weken zwanger. Er is dus nog geen zorgen voor paniek want draaien kunnen ze nog makkelijk tot 36 weken en bij Luca stond de keizersnede al gepland en presteerde meneer het 2 dagen voor de keizersnede nog om te draaien. Ik heb dus twee keer een normale bevalling gehad en ik hoop natuurlijk dat dat deze keer ook zo mag zijn. Voor Pim is het de eerste bevalling en ik wil dit zo graag echt samen doen want een keizersnede is toch wel even een ander verhaal.

De kans dat de baby na 36 weken nog draait is dus wel kleiner omdat de hoeveelheid vruchtwater afneemt daardoor krijgt de baby minder ruimte en kan daardoor moeilijker bewegen.
Onze kleine beweegt momenteel nog lekker druk af en toe dus ik denk dat het wel goed komt!
Morgen staat er weer een echo gepland. Ik ben super benieuwd hoe hij ligt want ik heb werkelijk geen idee als ik voel aan mijn buik. Gelukkig krijgen we bij elke controle ook een echo omdat ik medische indicatie heb en dus voor de echo’s naar het ziekenhuis moet. Ook mag ik tussendoor gewoon nog terecht bij de verloskundige praktijk dus ik geloof dat ik vanaf nu elke week wel een controle heb! Super fijn en bijzonder om zo vaak te mogen kijken naar ons kleine lieve wondertje♥

Afbeeldingsresultaat voor BABY QUOTES

mommysworld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *