Houten kinderspeelgoed!

Tatuu tatuuu, ploing , pieppp, toeterdetoettt hoor ik regelmatig uit de kamer van de kindjes komen als Tim, Bram of Benny van de toet toet auto’s weer een hoop kabaal maken en natuurlijk allemaaal tegelijk aanstaan en dan speelt op de achtergrond ook nog die oh zo gezellige Dora! Oke de kindjes mogen hier gewoon lekker kind zijn en best speelgoed hebben met muziek en geluid, maar als ik mag kiezen is houten speelgoed toch wel mijn favoriet. Ik kwam deze ontzettend leuke webshop tegen waar ze duurzaam en origineel houten speelgoed verkopen.
Ik mocht wat leuks uitzoeken voor Luca en Jayson en ik heb gekozen voor dit gave houten ridderkasteel .

ri

Echt super leuk vinden de mannetjes het!
Het ridderkasteel werd geleverd met 3 houten ridders, een katapult en een houten trappetje om het kasteel te bestormen. 😉  De uitkijktorens met gele wapperende vlaggen erop en een ophaalbrug dat echt omhoog en omlaag kan is natuurlijk wel echt iets wat de jongens geweldig vinden.
Het staat erg leuk in de woonkamer en dat de kindjes dan even spelen met iets zonder teveel lawaai is dan weer leuk meegenomen toch? 🙂

rid

In deze webshop vind je natuurlijk nog veel meer leuk houten kinderspeelgoed dus het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Wat is jullie favoriete speelgoed voor de kindjes?

Liefs Lin ♥

Duurzaam houten kinderspeelgoed!

mommysworld

4 reacties

  1. Houten speelgoed is erg leuk. Dit kasteel is ook erg mooi. Mijn zoontje is vooral gek op duplo. Daar maakt hij elke dag iets mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *