It’s a girl!

Stel he, dat ik een dochtertje had gehad, wat zou ik haar dan aantrekken?
Ik denk dat zodra er een echo gemaakt was en er gezegd zou worden dat het een meisje is ik zo snel mogelijk maak dat ik weg kom om de winkels leeg te shoppen voor leuke meisjeskleding.
Strikjes, vlechtjes, stipjes, dingetjes, roze, pastel, gestreept, leggings, rokjes, jurkjes, vestjes, blouses, haarbandjes, bloemetjes, schoentjes, Waaa Zo leuk! Niet dat ik de jongenskleding niet ook geweldig vind en niet meer had willen ruilen, denk ik wel dat veel vooral mama’s het met me eens zijn dat het gewoon zo ontzettend cute is allemaal voor meisjes ! Daarom vandaag een blog met kleertjes die ik zou shoppen als ik het zinnetje: Its a girl zou horen!

Ik hou van 2 stijlen outfits dus dat zal denk ik ook precies zijn wat ik bij een dochtertje aan zou trekken. De ene keer lekker stoer, een jeans zoals hieronder met leuke all-stars of  vans een shirtje en dat bij  zolang mogelijk haar wat lekker nonchalant los hangt of iets met een vissengraatvlecht!

Skinny-jeans voor meisjesShort met verstelbaar elastiekOversized shirt met print voor meisjesJegging in seamless-stijl Jeans-jack voor meisjesTop voor meisjes

Ook hou ik van een lief charmant stijltje in een beetje bohemian stijl met leuke haarbandjes en extra accessoires wat ik voor mezelf, maar ook zeker zou uitkiezen voor een meisje!

out

Welke kledingstijl vind jij helemaal geweldig voor een meisje?

liefs

mommysworld

7 Comments

  1. Ja i know, ik vind het ook superleuk die meisjesdingen. Ik houd ontzettend van jurkjes en vlechtjes. Gelukkig houdt Michelle daar ook heel erg van. Ik houd het meest van zelfgemaakte jurkjes. Die zijn over het algemeen goedkoper dan bijv mim pi (een merk dat ik echt heel leuk vind) en je kunt ze helemaal zo maken/ laten maken als je wilt. Niemand anders draagt ze dus. Gelukkig heb ik een hele lieve moeder die er af en toe eentje maakt. Ik wil dat zelf ook nog graag een keertje leren.

  2. Zoveel leuke kleding is er te koop voor meisjes. Ik ben soms ook wel eens aan het fantaseren, ik heb heel stiekem al een paar spulletjes gekocht die kunnen voor jongens/meisjes voor als ik ooit mama mag worden… Die waren gewoon te schattig om te laten hangen in de winkel…

    • Ja super leuk he, ik deed dat ook hoor net als jou.. was ook extra blij toen het eindelijk gebruikt kon worden en die pakjes waren dan ook wel extra bijzonder, want het leek nog zover weg allemaal.. komt goed meis, echt!

  3. Hele leuke stijl heb je! Ik vind dat stoere af en toe ook wel fijn en zo’n vissengraatvlecht inderdaad superleuk! Mijn dochtertje is natuurlijk nog maar piepjong, maar zodra ze wat ouder is (en wat meer haar heeft hihi) ga ik los!

    • Ah dankje!! Haha ja dat kan ik me voorstellen, hier werden beide jongens echt met een mega bos haar geboren en werden ze geloof ik al na 3 maand geknipt omdat het mega lang was haha

  4. Oh wat een leuke smaak heb je!! Ik hou niet van meisjesachtig. Ben niet zo meisje meisje 😎 maar dit is heel gaaf! Lkkr stoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *