Leuke vaderdagcadeau tips!

Mijn vader echt ik ben ontzettend blij met mijn papa en ondanks dat ik 28 uh net 29 ben geworden blijf ik altijd zijn prinses en kan ik me geen lievere papa voorstellen!
Aankomende zondag is het natuurlijk Vaderdag en al ben ik van mening dat het elke dag Vaderdag is en ik elke dag dus blij ben met mijn papa is het toch altijd wel leuk dat deze dag er is om alle papa’s even extra in het zonnetje te zetten!
Maar wat is nou leuk om te geven? Kom je nooit verder dan de standaard Vaderdag-s.o.s. sokken, overhemd, stropdas etc ? Ik zet hieronder wat leuke cadeau tips voor jullie op een rijtje!

mi
Ik met pap! ♥

Ik vind foto’s met dierbare mensen erg belangrijk, kijk naar de foto hierboven, oke ik was veertien en toen waren dunne wenkbrauwen nog helemaal in de mode en dat ik dit dan deel op mijn blog en dat echt wel wat mensen gaan zien zegt genoeg, ik hou van foto’s met familie en dat is wat ik meestal ook gaf op Vader en/of Moederdag maar wat als je dat al zoooo vaak  gegeven hebt en inmiddels de hele wand daar al vol hangt? Op de website van posters.nl  vind je daarom unieke canvasdoeken, posters en mooie lijsten met een gave afdruk! Misschien is het leuk om de favoriete vakantiebestemming afgedrukt op een poster te geven of heeft jouw vader een bepaalde hobby? Je kunt hier kiezen uit allerlei leuke categorieën!

 

kunst

Vaderdag i love dad mok

De meeste vaders drinken wel koffie! Dit leuke cadeautje scoor je voor weinig en misschien kun je het wat oppimpen door wat lekkers in de mok te stoppen zoals bonbons of een doosje met favoriete sigaren ik roep maar wat!

Vaderdag - I Love Dad - MokVaderdag - Worlds Greatest - Mok

Diverse soorten, maten en materialen wandplaten vind je ook op de website van posters.nl mijn vader heeft een hobbyschuur waar hij regelmatig met wat voetbal en een biertje loopt te knutselen aan elektronica en hoewel ik dacht dat alleen vrouwen er dan van houden om hun omgeving te pimpen, merk ik ook wel dat mannen en dus papa’s dat wel vet vinden!

Something to believe in - 30x40cm  Citroën 2CV - 50x70cm

Heb jij al iets leuks gescoord voor Vaderdag ?

liefs

mommysworld

2 Comments

  1. Mooie foto zeg!! 14, al zooo lang geleden 😂 (ik ben net 28 hahah) leuke cadeautips 😃 hier vaak ook het standaard. Foto’s even mee gestopt.. hebben ze al zoveel haha. Heb dit jaar een mini geurtje en een douchegel van kneipp voor mannen. Vond ik wel iets origineels, want dat ken ik nog niet voor mannen. 😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge