Mommysworld last 8 months!

op

Hey lieve volgers daar was ik weer!
Jullie waren eerder gewend dat er een mommysworld weekoverzicht verscheen elke week met daarbij elke dag eigenlijk wel een artikel hier online. De laatste 8 maanden heb ik mijn blog meerdere malen verwaarloosd en regelmatig geprobeerd het weer op te pakken, maar dit is echt niet makkelijk als je smoorverliefd bent en continu tijdens alles wat je doet, denkt aan diegene 😉 Dan begon ik met typen en werd compleet afgeleid en nu nog trouwens.. Mijn hersens werken maar voor de helft de andere helft is Pim Pim Pim, maar ik dacht het is zo ontzettend zonde want ik vind bloggen echt heel leuk en wil ook alle mooie momenten opschrijven en delen met jullie. Ik had daarom bedacht eerst maar eens een hele lading met artikelen te schrijven en pas als ik er flink wat op voorraad heb ze weer publiceer zodat het niet weer weken of wat? Maanden lang stil is en ik als ik het dan even door al die vlinderz niet meer aankan in ieder geval een voorraad heb 😉

De afgelopen 8 maanden dus.. jeetje ik ben natuurlijk eerder verliefd geweest, maar dit.. Het is bijna ongezond en dat terwijl alles eigenlijk heel snel is gegaan, we woonde na 3 maand samen en zijn dus al maanden continu samen en dat met 2 kindjes, maar nu nog zelfs een ritje naar de supermarkt kan niet zonder appen.. Nu kan ik nog heel zwijmelend doorgaan en vertellen dat we niet van elkaar af kunnen blijven en zo gelukkig zijn, maar wat ik ermee wou zeggen is dat het dus wel echt heel bijzonder is en zo intens verliefd zijn het allerbeste gevoel op aarde is!

Al deze maanden typen in 1 blog is bijna onmogelijk dus in al mijn aankomende blogs lees je vooral hoe het is om van stad naar een dorp te verhuizen waar ik helemaal niemand ken, maar dat deed voor mijn grote liefde, hoe de kindjes dat vinden en ook hoe het is voor Pim om vanuit het niets 2 kinderen te hebben en op te voeden , de scheiding en hoe we daarmee omgaan omdat ik denk dat veel stellen vooral met kinderen hier een voorbeeld aan kunnen nemen of het herkenbaar kan zijn om te lezen omdat het helaas best vaak voorkomt dat mensen niet gelukkig zijn en samen blijven voor de kindjes of je hoort verhalen over vechtscheidingen, gelukkig is dit alles bij ons niet aan de orde en dan is het ook fijn om daarover te kunnen vertellen. Ook lees je hoe het is om als mama van de 2 mooiste kindjes op aarde waarmee ik eerder elke dag 24 uur samen was ze dus nu af en toe moet missen en ook wat ik doe op die momenten! Genoeg om te bloggen dus ! elke ochtend om 06.00 staat er dus weer een artikel online vanaf nu!

Veel liefs Lin! ♥

13627165_1166279006768268_5505777267168507547_n

mommysworld

17 Comments

    • Ah lief Patricia toch altijd even leuk om te horen als je online ook gemist word 😉 En weer bloggen betekent meteen ook weer uitgebreid blogs lezen dus ik kom snel bijlezen 😉

    • Thnx meis! Je merkt het vast ook, ik volg eigenlijk als ik zelf blog ook niet veel andere bloggers maar jouw blog vind ik naast nog een paar anderen erg leuk altijd en dan is het erg leuk en fijn om te lezen dat diegenen mij ook weer volgen 🙂 liefs!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *