Sprookjes wonderland

sp

Ik was natuurlijk een paar weekjes geleden jarig en ik kreeg van mijn schoonouders een ontzettend leuk cadeau wat niet alleen voor mezelf leuk was, maar voor ons hele gezinnetje, namelijk een abonnement op sprookjeswonderland! Nou is ons leven al een sprookje en één groot wonderland en dat word het dan nu nog meer! Ik vind een abonnement op een pretpark met de kindjes wel echt ideaal als je dan eens in het weekend iets wilt doen heb je altijd wat om op terug te vallen en dan ben je ook niet meteen heel veel geld kwijt.

Ik kende het park eerlijk gezegd nog niet, maar wat me meteen opviel was dat het perfect was voor de leeftijd van Jayson en Luca dus voor de wat jongere kindjes!
Toen we aan kwamen rijden had ik wel een beetje een efteling gevoel met van die leuke huisjes en gebouwtjes. Ik hoorde dat het park niet zo heel groot was dus ik had me ingesteld op echt wel een klein pretparkje, maar dat vond ik eigenlijk wel meevallen, er is een leuk sprookjesbos met huisjes waar je naar binnen kunt kijken en waar verhaaltjes worden verteld, een draaimolen, bootjes, auto’s, een treintje wat door het park rijd en een enorme speeltuin waar de kindjes lekker hebben gespeeld! We waren er om half 11 en om 4 uur hadden we eigenlijk nog niet eens alles gezien dus dat bewaren we voor de volgende keer!

Voor nu nog wat foto’s en aangezien we toch een abonnement hebben zal ik vast nog eens een leuke blog van dit park laten zien!

 

 

 

Ben jij wel eens naar sprookjes wonderland geweest? En wat vond je ervan?

liefs

mommysworld

7 Comments

  1. Leuk cadeau! Ik vroeg me al af waarom ik nog nooit van dit park gehoord had, dus even gegoogeld. Dat ligt echt ontzettend ver van de randstad waar ik woon. Maar wat een leuke foto’s! Mooi gezinnetje heb je ook!

  2. Ik kende dit park ook nog niet en zover rijden is het niet voor ons dus ik ga eens een kijkje op de website nemen.

  3. Ik hou van het sprookjes wonderland… Het is dat ik er niet alleen heen ga, maar anders… Kom maar op met jonge kindjes in de omgeving/bij mijzelf dan kan ik naar sprookjeswonderland! haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *