Spullen die ik echt in huis moet hebben+Winactie!

Er zijn natuurlijk dingen in huis waar we allemaal echt niet zonder kunnen. Zoals de echte basis wat gewoon hoort in een huis. Eigenlijk zijn we hier in Nederland best verwend waar ik echt wel eens bij stil sta, maar toch leek het me leuk om de dingen waar ik echt niet zonder kan te delen!

Droger & Vaatwasser
Een wasmachine hebben we allemaal, maar ik verbaas me best vaak hoeveel mensen er geen droger hebben. Ik kan echt niet zonder een droger want ik zou helemaal gek worden als ik mijn was keer vier personen allemaal zou moeten ophangen.

Ook klinkt dit heel verwend, maar ik ga absoluut niet leven zonder een vaatwasser. Ik heb echt respect voor grotere gezinnen die alles met de hand afwassen, maar als ik geen droger en vaatwasser had dan zou mijn dagelijkse huishouden echt een stuk lastiger worden.
Afwassen doe ik alleen op een camping en dan hoort dat voor mij dan bij een stukje kamperen, maar eerlijk gezegd hou ik meer van hotels of appartementen met een vaatwasser of nog beter gewoon uiteten 😉

Kaarsen & Wierook

Ik merk ik echt gelukkig word om de hele dag door kaarsjes aan te hebben staan. Ik heb overal kaarsenhoudertjes staan, van het toilet, badkamer, slaapkamer en woonkamer. Toevallig zijn ze nu allemaal op en ik vind dat gewoon een stuk ongezelliger. Normaal steek ik al bij het ontbijten kaarsjes aan en de kids zeiden vanmorgen zelfs, waarom staan er geen kaarsen aan?!
Wierook wil ik ook altijd in huis hebben, heerlijk!

Snoep

Deze is echt serieus heel belangrijk voor mij. Ik MOET snoep en drop in huis hebben. Ik eet niet eens zo extreem veel, maar wel elke dag. Ik word gewoon onrustig als het er niet is. Ik heb wel eens gehad dat de kids slapen en er geen drop in huis was, wel eens heb gedacht zou ik snel naar de benzinepomp (2 min) hier vandaan rijden. Ik doe dat dan niet, maar sla de volgende dag extreem veel drop in zodat ik weer genoeg in huis heb.
Haha ik droom zelfs over drop en als ik wakker word, heb ik het in mijn nachtkastje altijd wel liggen ( I know echt vaag)
De kinderen zijn ook net als hun mommy echt gek op snoep, maar dan het liefst alles wat zo gekleurd mogelijk is.

Ik kwam laatst op de website van MySugarBox 
Echt een uitvinding voor ons. Haha ik weet niet waar ik blijer van word.. een pakket thuis ontvangen met kleding of een doos vol met allemaal snoep. Op deze website bestel je dus gewoon allerlei soorten snoep wat ook nog eens geweldig is ingepakt.
Kijk hoe leuk! Oh en ik mag iemand van jullie blij maken met deze leuke Noodlebox vol met snoep!
Het enige wat je hoeft te doen is mij volgen op mijn Insta en daar reageren op dezelfde foto hierboven 😉

Laptop, Telefoon & Tv

Nooit gedacht ik ooit tv zou typen want wisten jullie dat ik vier jaar lang eigenlijk nooit tv keek?! Ik denk dat ik echt in vier jaar tijd op twee handen kan tellen hoe vaak ik tv keek. Dat was dan heel af en toe een film, maar voor de rest stond hij alleen aan met muziek op youtube. Inmiddels kom ik erop terug en heb ik het zelfs ingehaald. Door de corona ben ik series gaan volgen en dat doe ik nu bijna elke avond na het bloggen wel even. Heerlijk!

Mijn laptop is noodzakelijk anders kan ik niet bloggen en dat is ook het enige waarvoor ik mijn laptop trouwens gebruik. Mijn telefoon is wel het belangrijkst van alles voor zowel bloggen als privé gebruik ik hem wel heel erg veel.

Muziek

Net als de kaarsjes start mijn dag altijd met muziek. Overal en altijd moet ik muziek! Onder de douche, tijdens het koken, tijdens het bloggen, tijdens het huishouden, ik sleep mijn jbl boxje overal mee naar toe! Ik merk ook echt als ik bij mensen kom waar geen muziek aanstaat ik zin heb om hun radio aan te zetten;)

 

Waar kan jij echt niet zonder?

 

 

mommysworld

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *