Summer vibes!

Nou geloof ik om in de summer vibes te komen dat voor velen niet zo moeilijk is, want wie wil er geen zomer!?
Heerlijk weer, lekker warm opstaan, het zonnetje, de geur van zonnebrandcreme, de langere dagen en je niet helemaal hoeven te hijsen in een skipak met twee paar sokken, handschoenen, mutsen en wat denk je van geen ramen krabben en de tijd die we besparen om de kids aan te kleden. Hoppa slippers, shirtje een broekie en gaan!

Elk jaar rond deze periode merk ik dat ik standaard dingen doe waardoor ik helemaal in de zomer stemming kom! Lees je mee?

* Grote schoonmaak

Alle ramen en deuren weer open kunnen gooien en alle winterkleding langzaam sorteren en opruimen. We leven natuurlijk wel gewoon in Nederland dus ik smijt niet altijd meteen alle winterkleding in een opbergbox, maar bewaar voor iedereen wat truien een jas voor de koudere dagen, maar de rest van de kleding opbergen en het verruilen voor de zomerkleding geeft mij al een heerlijk zomers gevoel.

*Inrichting aanpassen

Dit is ook altijd bij mij iets wat ik jaarlijks doe, Ik heb in de winter meerdere schalen met kaarsjes en extra lampen voor wat meer licht. Ik wil het in de winter gewoon zo warm en knus mogelijk hebben, maar in de zomer vind ik een opgeruimd en een licht huis weer veel fijner. De spullen die niet nodig zijn gaan even de kast in en meestal shop ik wat vrolijke vaasjes met bloempjes i.p.v. de vele kaars schalen. Uiteraard word de tuin ook weer in een zomers sfeertje gemaakt met wat leuke tuin kussentjes,plantjes bloemen en wil ik eigenlijk vandaag nog een zwembad opzetten!

* Vakantie plannen maken

Rond deze periode vind ik het heerlijk om rond te zoeken naar ideetjes voor de zomer vakantie. Het is uiteraard niet voor iedereen weg gelegd om weg te gaan naar het buitenland, maar dagjes weg of plannen maken die in de winter niet kunnen, zoals verschillende strandjes bezoeken is al voorpret om nu al uit te zoeken en in je notities te zetten toch?!
Er komt binnenkort een leuke blog online met tips voor super leuke vakanties met jonge kinderen en ook een artikel waarin er zowel gratis als andere leuke zomer uitjes in komen te staan!

* Zomer outfits scoren

Ik denk dat wij allemaal elk jaar wel weer nieuwe zomer outfits scoren, want het blijft ook gewoon leuk om nieuwe zomer spulletjes in te kopen. Nog steeds heb ik het geluk ik soms wat kleding en of schoentjes kan doorgeven van bijvoorbeeld Jayson aan Luca en van Luca weer aan Sem, maar er komen altijd wel wat nieuwe items bij. Ook daarover deel ik later nog  even wat gave webshops!

 

*Terrasjes, buiten leven & goedkoper leven!

Ik hou er zo van om lekker even een terrasje te pakken met een gezellig coctailtje (als ik kindloos ben dan ;-)) Lekker met vriendinnen even op een warm zomeravondje buiten kletsen!
Daarbij het scheelt ook altijd wel wat kosten vind ik in de zomer, winteruitjes zijn vaak duur, je zit dan vaak vast aan binnen activiteiten die nou eenmaal geld kosten. en om nou in een park met natte glijbanen te gaan zitten inclusief een theedoek op je schouders..om alles droog te maken,,uhh no thnx. De zomer is gewoon fijner omdat er veel parken en leuke strandjes in de zomer gratis zijn om te kunnen bezoeken ! ZOMER is dus wat we willen toch!?!

Wat laat jou echt helemaal in de Summer vibe komen?

 

 

mommysworld

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *