Update 33 weken zwanger!

Waaa 33 weken zwanger alweer! Soms heb ik echt het idee dat ik al jaren zwanger ben en soms denk ik, wow het is gewoon bijna zover!
Lichamelijk merk ik nu dat het wat zwaarder begint te worden, maar eigenlijk mag ik met 33 weken dan alsnog mijn handjes dichtknijpen he?
Ik heb de hele zwangerschap eigenlijk alles gedaan wat ik ook als niet zwangere deed en het even rust nemen met 2 mannetjes zit er vaak gewoon niet in, maar dat hoeft ook niet want mij maak je gelukkiger met gewoon actief bezig zijn! Ik werk daarom ook in de studio door tot ik kan en hopelijk is dat gewoon tot het eind, het voordeel is dat ik zelf alles inplan dus ik plan wel wat minder klanten achter elkaar als normaal.
Inmiddels ligt ons kleine wondertje nog steeds in stuit, maar daar gaan we ons nog maar niet druk om maken, misschien weet je het verhaal van Luuc nog, die tot 38 weken in stuit lag en vrijdags gehaald zou worden met een keizersnede, maar meneertje besloot 2 dagen ervoor toch nog even te draaien waardoor de keizersnede werd afgeblazen en ik toen 2 weken langer kon wachten tot het vanzelf begon 😉
Verder heb ik eigenlijk helemaal niet veel om te updaten, we hadden dinsdag een echo en de groei is heel goed en dat gaf wel een fijn gevoel want bij de zwangerschappen van Luca en Jay was ik 15 kilo in totaal aangekomen en nu inmiddels nog maar 6 kilo. Gelukkig zegt dit dus niks over de groei van het kindje. Ik was van de week al begonnen met de vluchtkoffer voor het ziekenhuis in te pakken en dan krijg ik helemaal de kriebels! Hiervan komt nog een blog en ook wil ik jullie nog wel heel graag het kamertje laten zien, maar ik merk soms dat bloggen over de baby en de leuke spulletjes lastiger is nu we het geslacht geheim houden 😉

mommysworld

8 Comments

  1. Wat fijn dat het zo goed gaat en met 33 weken zwangerschap nog bijna alles doen is inderdaad wel heel erg fijn, maar wel rust nemen op zijn tijd he? Liefs Charlotte!

  2. Weer een leuke blog om te lezen ook al ken ik je niet. Je ziet er prachtig uit! Heel herkenbaar de eerste zin, ik zit nu zelf op bijna 30 weken en soms lijkt er geen einde aan te komen en soms komt het wel heel dichtbij haha. Succes met de laatste weken!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *