Iets waar ik niet zonder kan + Winactie!

Ze is zo mooi, ze is zo smooth, ze helpt me opstaan ’s ochtends, ze zorgt ervoor dat ik bij al mijn afspraken op tijd kom, of nouja ik en op tijd.. herinnerd me er in elk geval aan dat ik afspraken kan onthouden. Ze zorgt ervoor ik deze blog kan bijhouden en jullie kan volgen, als ik me alleen voel, zorgt ze er zelfs voor dat ik lieve mensen kan spreken, Ik mijn lieve kindjes kan vastleggen op een foto en nog zoveel meer! Ja toch wel een van mijn beste vriendinnetjes is mijn Iphone ! Even serieus ik kan niet meer zonder d’r 😉
Ben jij nou ook zo gek op je telefoon en wil je die goed beschermen zodat je geen schade oploopt of een kapot beeldscherm? Wil je daarvoor net als ik een tof hoesje voor ontvangen? Lees dan even snel mee!

Ik mag namens de webshop van Hoesjesdirect  leuke hoesjes weggeven!
Je vind op deze webshop veel producten voor o.a. jouw telefoon, tablet en MacBook. Producten zoals powerbanks, laders tot hoesjes en nog veel meer! 
 Ik zag erg gave hoesjes voor de Iphone 11  en bestelde zelf een hele leuke!  Wil jij dus ook kans maken op een mooi hoesje?

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is hieronder even een reactie achter te laten!

De winnaars krijgen persoonlijk een mailtje van mij.

mommysworld

8 reacties

  1. Jaa zo nodig! M’n telefoon in 1 week 3keer laten vallen en 3 keer moeten laten maken.. 💸. Nog geen leuk en goed hoesje gevonden ..

    • Jaaa doe heel graag mee.
      Ik zou het kunnen geschreven hebben. Ben meestal te laat op afspraken maar hee ik ben er wel dankzij mijn telefoon haha. En o zoveel foto’s maak ik met mijn Samsung S10. Mooi hoesje is heel welkom 💞

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *