Uiteten + Wil jij ook? Winactie!


Ik werd een tijdje geleden gevraagd om uit eten te gaan via
het laatste tafeltje . Een super tof concept waarover ik jullie gewoon even wat meer moet vertellen! Via de website van Het laatste tafeltje scoor je een etentje of lunch voor veel lagere prijzen als dat je normaal zou moeten betalen. De restaurants zitten door heel Nederland en is wisselend. Veel restaurants staan er standaard op, maar er zijn ook restaurants die er op komen te staan zodra ze er een aanbieding uit gooien als bijvoorbeeld het restaurant niet vol zit en ze toch de laatste tafeltjes vol willen hebben, hoe slim! Win win voor beide partijen zeg maar! Ik ging dus laatst met mijn moeder uiteten en ik kan daar zo van genieten! Ik hou van lekker eten, ik hou van mijn moeder dus wat wil je nog meer!

We aten onbeperkt tapas bij de Vlaamse Hoogmis voor maar 16,95 per persoon!
Nadat je op de site hebt betaald, krijg je een mailtje met in de bijlage een coupon. deze coupon kun je bij binnenkomst in het restaurant gewoon op je telefoon laten zien. Bij een last minute aanbieding wordt het restaurant automatisch op de hoogte gebracht van jouw reservering.

Maar hoe leuk is dit?! Ik mag een cadeaubon van het laatste tafeltje weggeven t.w.v. 20,-

Het enige wat je hiervoor even moet doen is hieronder een reactie achter laten en vertel mij wat jouw favoriete gerecht is als je uiteten gaat. Reageer ook even onder mijn laatste post op insta! Zo ontvang ik meteen je mailadres en geef ik a.s. donderdag op 5 dec de bon weg! De winnaar ontvangt van mij dan een coupon met een code van 20,- in je inbox.


mommysworld

13 reacties

 1. Wat tof! Ik kende het niet. En wat is mijn favo gerecht… ik lust alles! Haha tapas is hier ook favo. Of Sushi!

  • Al gereageerd op Instagram(byyellows) Doe heel graag mee! Love tapas! Ben echt dol op dadels met spek 🥰

  • Doe graag mee.
   Mijn favoriete gerecht is ree, hert of biefstuk.
   Wel eens eerder via laatstetafeltje gegeten.

  • Oeh gaaf! Uit eten is sowieso heerlijk en maakt niet uit wat het is als er maar frietjes bij zitten 🤭 ( maar als ik echt moet kiezen dan ga ik voor een picanha, heerlijk!)

 2. Leuke winactie! Ik heb op insta ook gereageerd maar doe t hier ook nog.
  Mijn allerfavorietste gerechtjes zijn de Toetjes. Nomnomnom. Met tapas maak je mjj heel gelukkig want dan kan ik heel veel verschillende gerechtjes proberen. Iets met keuze stress haha. Ik doe dus heel graag mee met de winactie.

 3. Wat een leuke winactie! Uit eten doen we niet vaak vanwege de kosten. Maar deze site ga ik onthouden. Sushi is mijn favoriet, maar pizza, spareribs en varkenshaas met saté is ook erg lekker.

 4. Ik ben zelf geen vegetariër, maar probeer wel bewust een aantal keer per week geen vlees te eten. Ik ben dan ook elke keer weer verbaasd hoe onwijs lekker een vegetarisch gerecht in een restaurant is. Het vlees mis ik niet, en dit geeft zeker weer inspiratie voor m’n eigen maaltjes! Duimen dat ik weer opnieuw inspiratie mag opdoen en kan genieten. Dat is ook wel nodig tussen alle tentamenstress door.. Duimen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *