Winactie 30,- Kayasieraden!

 

Jeeej ik heb weer een leuke winactie voor jullie!
Ik word meestal heel erg blij als ik iets leuks voor mezelf ontvang, maar ik word er stiekem nog blijer van als ik ook andere mensen blij mag maken.

Over de website van Kayasieraden
heb ik vaker geschreven. Ik vind sieraden gewoon heel erg leuk en omdat ik er van hou om dit vaak af te wisselen en bij elk outfit weer te wisselen van sieraden is het wel fijn als je veel kunt scoren voor niet te hoge prijzen toch? Bij Kayasieraden vind je echt ontzettend leuke sieraden voor fijne prijzen.

Ik zag laatst het hartjes medaillon voorbij komen in goudkleur en die moest ik hebben! Ik combineerde het met nog een heel schattig kettinkje namelijk deze ketting voor dames met maantje en sterretje. Hoe cute staat dit samen!?

Het is ook zo leuk ingepakt altijd! Leuk om zelf zo je cadeautje thuis te krijgen, maar ook om vanuit de webshop dit zo te laten versturen als cadeau aan iemand!


Maar genoeg hierover! Heb jij ook zin om voor jezelf iets leuks uit te zoeken in de webshop? Ik geef een 30,- tegoedbon weg! Het enige wat je daar voor hoeft te doen is onder deze foto op Insta te reageren.
Over een paar dagen krijgt de winnaar via berichten op insta de 30,- kortingscode om deze te kunnen verzilveren!

 

mommysworld

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *