Hey lief klein bijzonder wondertje..

Inmiddels alweer 26 weken zwanger van jou! Ik vind het nog steeds ongeloofwaardig soms.. eerst zo ontzettend moeilijk zwanger kunnen worden na 2,5 jaar met pcos , de koelkast vol medicijnen, spuiten, hormonen alles.. en ook bij de volgende zwangerschap ging het niet zonder slag of stoot met 2 miskramen en uiteindelijk met medicatie hebben ervoor gezorgd dat je straks niet alleen verwelkomt word door een hele gekke papa en mama, maar ook 2 grote stoere broers die net als jij mijn wondertjes voor altijd zijn.
Ik moet het soms nog even laten bezinken allemaal.. Dat dit zo mocht gebeuren zonder ziekenhuishulp, een hele grote wens die uitkwam!

Dat het nu op de natuurlijke manier mocht gaan is al meer dan ik ooit had gehoopt, maar toch bleef het spannend want het was eerst niet jij alleen, maar dat hield je niet tegen om wel nog te blijven zitten.  Dan ook het hematoom die erbij kwam kijken maakte het heel eng soms, maar nu ik je voel trappelen en bewegen smelt ik keer op keer en knijp ik mijn handjes dicht met jou en je 2 grote broers en kan ik niet meer dan zeggen dat ik ongelofelijk dankbaar ben dat ik straks mama mag zijn van 3! ♥

mommysworld

2 Comments

  1. het is jullie zo gegund, in een liefde voller gezin had deze kleine niet kunnen komen. Pronk maar met je buik en geniet van het volop zwanger zijn en samen een kamertje inrichten. Wie had dat ooit kunnen bedenken. Puur geluk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *