Hoe kies je het perfecte geboortekaartje!?

Toch wel één van de leukste dingen om te doen tijdens de zwangerschap is het kiezen van het geboortekaartje! Er zijn natuurlijk miljoenen kaartjes en verschillende webshops waar je je kaartje vandaan kunt halen, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hoe wij het kaartje hebben gekozen en waar? Lees mee!

Pim en ik lijken echt enorm op elkaar. We waren bijvoorbeeld meteen uit de naam, de keuze van hoe de babykamer moest gaan worden en zelfs het geboortekaartje ging eigenlijk heel snel dat we eruit waren! Ik moet eerlijk bekennen dat mijn liefste wel als eerst iets gevonden had en meteen zwaar enthousiast was en ik het er gelukkig totaal mee eens was. We waren er dus zo uit en ik vind het stiekem wel heel leuk dat Pim het gekozen heeft want ik denk over het algemeen dat toch de vrouwen daarmee vaak iets meer mee bezig zijn. Nu plaats ik het liefst meteen allemaal afbeeldingen ervan en verraad ik het gewoon even, maar dat doen we toch maar niet. Wel kan ik al verklappen nadat we heel wat rondgekeken hebben samen uiteindelijk terecht zijn gekomen op de website van Kaartje2go

Waarom deze website? Nou als ik ergens een hekel aan heb op een website is dat als je iets intikt in je zoekbalkje en er niets uitkomt of compleet iets anders dan wat je zoekt.  Op deze site werkt dat erg goed. Wil je in het geboortekaartje een leuke afbeelding toevoegen kun je links in beeld een zoekwoord intypen en tadaa je vind alles zo makkelijk. Een overzichtelijke site dus met een hele ruime keuze aan kaartjes. Wij hebben onze proefdruk gemaakt en verwachten hem dus snel, oeeh spannend! Benieuwd naar het resultaat ? Uiteraard komt hij na de bevalling hier op de blog online!

Ik zet nog wat tips op een rijtje hieronder wat wel handig is bij het kiezen van jullie geboortekaartje!

Proefdruk.

Bij kaartje2go kun je een gratis proefdruk bestellen. Het is wel slim, ook al zie je online alles heel duidelijk toch het definitieve resultaat even in handen te hebben. Misschien had je gekozen voor glans en vind je in het echt toch het matte kaartje mooier of vind je net het lettertype te groot of klein. Gewoon voor de zekerheid dus een proefdruk laten maken! Het is natuurlijk ook al erg leuk om hem dan al te hebben, maar vergeet hem niet te verstoppen 😉

Bestel vooraf de Enveloppen.

Ik zeg dit nu heel mooi, maar ik moettt echt aankomende week nodig alle adressen nog verzamelen. Het is best slim dit alles van te voren al geregeld te hebben.
Bestel daarom de enveloppen vooraf zodat je kunt gaan schrijven en klaar bent om alleen de kaartjes er nog in te stoppen en te versturen!

Bestel extra kaartjes.

Oeps! Je krijgt een vet lief schattig felicitatie kaartje van tante Jannie en daarvan de nicht haar zus, maar jij hebt haar helemaal niets gestuurd. Dat kan natuurlijk niet! Gelukkig heb je dan wat reserve kaartjes 😉

Waar ik zelf wel heel erg benieuwd naar ben is hoeveel kaartjes jij bestelde toen je zwanger was? Ik denk dat wij op minimaal 80 tot 100 uitkomen.

mommysworld

7 Comments

  1. Ik ben heel benieuwd. Van onze trouwkaarten hebben we inderdaad ook meer besteld dan we zouden versturen. Je weet maar nooit, straks mors je ergens overheen en komen je net 5 kaarten te kort. Zonde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *