Ik ben er, maar hou het toch nog een beetje spannend

Bij de zwangerschappen van Jayson en Luca had ik gelukkig na het medische rompslomp verder hele fijne zwangerschappen. Dit keer is dat wel even ietsje anders.

Naast het kindje zit een hematoom een bloedstolsel wat bloedingen veroorzaakt wat ontzettend eng is, ik heb het advies gekregen niet veel te doen, met 2 jonge kindjes is dat eigenlijk niet heel makkelijk, maar we moeten dus even een stapje terug doen omdat met verkeerde bewegingen het hematoom gaat bloeden je kan het zien als een soort wond die dan open gaat.

De afgelopen dagen was het weer erg spannend want ik verloor weer aardig wat bloed en na inmiddels 5 echo’s beginnen we ons wel wat minder zorgen te maken want we weten nu dat de bloedingen daar vandaan komen, toch blijft het eng, want wat als.. tuurlijk is het eng en geeft dit weer wat meer risico’s met zich mee, maar daar denken we maar niet teveel over na. Het kindje word steeds sterker en sterker en heeft tot nu toe door kunnen groeien ondanks het hematoom die ernaast zit.

img_0728

mommysworld

5 Comments

  1. Heftig zo’n hematoom meid, maar wat fijn dat het met jullie kleintje goed gaat! Lastig lijkt me ja een stap terug doen, hopelijk wil het wat lukken ­čśś

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *